Četiri titule ili "Izviđačeva djeca se igrala" na turniru u Međugorju [foto&video]

Na netom završenom 14. izdanju Međunarodnog rukometnog turnira Međugorje 2019., koji se igra u čast preminulog istaknutog športskog djelatnika i bivšeg predsjednika kluba Stanka Sivrića, polaznici Škole rukometa RK Izviđač CO ostvarili su izvanredne rezultate, te još jednom potvrdili da za budućnost rukometa u Ljubuškom nema brige.

Pod vodstvom trenera: Petra Šuvaka, Ivana Marija Kolaka, Darija Mikulića i uz koordinaciju voditelja škole rukometa profesora Zvonke Hercega, mladi "skauti" i mlade "skautice" ŠR Izviđač CO nastupili su u tri kategorije (dječaci 2004.,2006. i 2008. [2 ekipe], te djevojčice 2008. godište).

Nakon što su se djeca četiri dana igraala, treba istaći da su zabilježili sve pobjede uz jedan poraz djevojčica, a isti nije utjecao da, Izviđač CO osvoji prva mjesta u svim kategorijama.

Kod cicibana je nastupila i druga ekipa, igrači rođeni (2009) godine, te zauzela solidno peto mjesto na turniru, igrajući protiv znatno starijih igrača.

Kadeti (2004) godište su odigrali pet utakmica i ubilježili svih pet pobjeda, te osvojili prvo mjesto, a Diano Ćeško je proglašen najboljim igračem turnira.

Mlađi kadeti (2006) godište slavili su u svih šest utakmica, a u finalnom meču ubilježili su pobjedu protiv Zrinjskog rezultatom 18:13, te je Milan Dedić proglašen najboljim pojedincem turnira.

Dominaciju ŠR Izviđača na ovom turniru potvrdili su cicibani i cicibanke Izviđača, dječaci i djevojčice rođeni (2008) godine i mlađi/e, koji su također bili zlatni.

Cicibani su ubilježili svih pet pobjeda na turniru, a cicibanke tri pobjede i jedan poraz, koji nije utajecao na konačan poredak.

Kod cicibanki najbolja igračica turnira bila je Marija Vegar, a najbolji ciciban memorijala u Međugorju bio je Stipe Boras.

 

 
index Instagram400x230 youtube