Matić: Ljubušaci su vjerojatno očekivali da će ih netko pustiti u doigravanje mimo propozicija

Nakon što je NK Ljubuški, ove sezone prvoplasirani klub drugoligaškog Juga, na svojoj Fb. stranici objavio ljestvicu Druge lige FBiH - Jug na kojoj se nalaze na 4. mjestu, negodovoli su brojni - od klubova koji se natječu s Ljubuškim, medija koji se bave športskim temama do navijača i gledatelja koji prate ligu.

Oštre reakcije upućene su i iz HNK Neum, glavnom kandidatu za doigravanje za viši rang natjecanja.

- Ljubuški je najkvalitetnija ekipa u ligi, ali vjerojatno su očekivali da će ih netko pustiti da idu u doigravanje mimo propozicija. Sad kad su postali svjesni toga da ne može tako, događaju se neke čudne stvari. Primijetimo da nijednu utakmicu ne igraju u istom sastavu. To su njihove stvari, ali propozicije su iste za sve u ligi i to se znalo od početka. Naš prioritet je omladinska škola i imat ćemo sve kategorije i ako ne uđemo u Prvu ligu - rekao je za Dnevni list strateg Neumljana Ivan Matić.

U ovom trenutku nije nerealno da se Neum dodatno pomakne na ljestvici. Jedna pobjeda im je dovoljna za osiguranje doigravanja. Još jesenas je bilo jasno da je Neum najozbiljniji kandidat za doigravanje.

- Samo doigravanje bi bilo veliki uspjeh za nas. Mi želimo biti tu među najboljima i da tamo napravimo dobar sportski rezultat. Najvažniji nam je ipak kontinuitet kvalitetnog rada. U slučaju plasmana u Prvu ligu FBiH imat ćemo sve što je potrebno za dobivanje licence - zaključio je Matić.

Poslijednja izmjena danaČetvrtak, 13 Svi 2021 11:54
 
index Instagram400x230 youtube