Mladež HDZ-a BiH izrazila punu podršku gradonačelniku Ljubuškog Nevenku Barbariću za predstojeće izbore

Mladež HDZ-a BiH Županije Zapadnohercegovačke izrazila je punu podršku gradonačelniku Ljubuškog Nevenku Barbariću za predstojeće parlamentarne izbore u Republici Hrvatskoj.

U srijedu 24.06.2020. održana je u Ljubuškom peta sjednica Županijskog odbora Mladeži HDZ-a BiH Županije Zapadnohercegovačke pod predsjedanjem predsjednika Mate Vrdoljaka.

Sjednici su uz članove ŽO MHDZ BiH nazočili predsjednik Mladeži HDZ BiH Mario Mikulić te gradonačelnik Ljubuškog i kandidat u XI. izbornoj jedinici za Sabor Republike Hrvatske Nevenko Barbarić.

Glavni naglasak je bio na parlamentarnim izborima u Republici Hrvatskoj. Predsjednik Mikulić naglasio je pozitivne aktivnosti Mladeži HDZ BiH ZHŽ te istakao važnost izbora i pozvao mlade na punu angažiranost u samom izbornom procesu.

Kandidat HDZ-a u XI. izbornoj jedinici Nevenko Barabarić, dugogodišnji gradonačelnik Ljubuškog, koji je obnašao niz stranačkih dužnosti od predsjednika Općinskog odbora HDZ-a BiH Ljubuški do predsjednika Županijskog odbora HDZ-a BiH Županije Zapadnohercegovačke, potom se obratio nazočnima te iznio svoje viđenje političkih problema hrvatskog naroda u Bosni i Hercegovini.

U svom obraćanju je najavio da će biti glas Hrvata iz Bosne i Hercegovine u Hrvatskom Saboru, ističući odličnu suradnju sa aktualnom Vladom Republike Hrvatske, koja je itekako imala sluha za projekte na području naše županije.

Županijski odbor Mladeži HDZ-a Zapadnohercegovačke Županije usvojio je zaključak kojim daje punu podršku kandidatu Nevenku Barbariću na predstojećim Parlamentarnim izborima u Republici Hrvatskoj.

Poslijednja izmjena danaČetvrtak, 25 Lipanj 2020 08:42
 
index Instagram400x230 youtube