Glavni tajnik VM BiH s predstavnicima Ureda premijera V. Britanije

Glavni tajnik Vijeća ministara BiH mr. Robert Vidović razgovarao je u Sarajevu s Checanom Laromanijem i Stevenom Akehurstom, stručnjacima za komunikacije iz Ureda premijera Velike Britanije za strateško komuniciranje, u okviru projekta za Zapadni Balkan (GCSI).

Britanski stručnjaci interesirali su se za stanje komunikacija unutar Glavnog tajništva Vijeća ministara BiH te iznijeli načine kako bi mogli pružiti pomoć i potporu u unapređenju komunikacija, kako unutar Vijeća ministara BiH tako i s medijima.

Glavni tajnik upoznao je goste s načinom rada i funkcioniranja Tajništva i Službe za informiranje Vijeća ministara BiH te istaknuo oblasti u kojima bi britanski eksperti, kroz obuke i tehničku pomoć, mogli doprinijeti boljoj komunikaciji.

Stručni tim GCSI-ja, kako je rečeno na sastanku, spreman je pomoći u poboljšanju koordinacije komunikacije, odnosa s medijima, komunikacija u kriznim situacijama, obukama te u potpori za digitalne i društvene medije.

Sastanku su prisustvovale rukovoditeljica Službe za informiranje Mirjana Micevska i šefica Službe za održavanje i razvoj sustava elektroničkog poslovanja i e-vlade Ivana Šarić.

Poslijednja izmjena danaSrijeda, 12 Veljača 2020 12:43
 
index Instagram400x230 youtube