Nedjelja, 12 Travanj 2020 - Ljubuški Informativno, kulturno, sportski portal - Ljubuški u srcu

Krunica u znak zahvalnosti Gospi: "Došli smo ti, Majko draga" [video]

U nedjeljno uskrsno jutro, Kristijan Lopac, Gospin hodočasnik koji je inače rođen i odrastao u Berlinu, a već neko vrijeme živi u Međugorju, uz pomoć nekolicine članova Gospine grupe mladih iz Međugorja, kod Gospina kipa na Podbrdu, u znak zahvalnosti BDM postavio je i pustio u zrak veliku krunicu od balona i natpis: „ON JE USKRSNUO!“ NAJVEĆA LJUBAVNA PRIČA! Međugorje 2020.

Film o Gospi iz Međugorja zbog kojeg je i Tuđman zaplakao

Prije 25 godina, 10. travnja 1995. godine u srcu New Yorka, na Manhattanu u Rockefeller Centru, u najpoznatijoj dvorani na američkom kontinentu – Radio City Music Hallu – održana je svjetska premijera filma GOSPA redatelja Jakova Sedlara u kojem su glavne uloge igrali hollywoodski glumci Martin Sheen, Michael York i Morgan Fairchild.

  • Objavljeno u Film

Pogledajte broj zaposlenih po općinama i županijama

Prema novoj situaciji izazvanoj pandemijom virusa COVID-19, ali i velikog broja zahtjeva organa vlasti, sredstava javnog informiranja i drugih subjekata, Porezna uprava Federacije BiH obavijestila je javnost kako radi na dogradnji softverskih rješenja kako bi broj zaposlenih bio objavljivan svakodnevno.

Pretplati se na ovaj RSS feed