Utorak, 03 Studeni 2020 - Ljubuški Informativno, kulturno, sportski portal - Ljubuški u srcu

ŽZH: Od 29 testiranih, 12 je pozitivno

U protekla 24 sata na području Županije Zapadnohercegovačke na prisustvo koronavirusa testirano 29 osoba, od čega su 3 retestirane, izvijestili su iz Zavoda za javno zdravstvo Županije Zapadnohercegovačke.

Potrebni studenti za akciju brojanja prometa u HNŽ-u i ZHŽ-u

Za potrebe provođenja akcije brojanja prometa i anketiranja sudionika u prometu na području HNŽa i ZHŽa potražujemo 65 studenata koji bi vršili brojanje prometa odnosno anektiranje sudionika u prometu. Akcija je planirana 10.11.2020. u periodu od 07:00 do 19:00 na magistralnim i regionalnim cestama HNŽa i ZHŽa (šire područje Mostara, Čitluka, Širokog Brijega, Posušja i Gruda).

Ljubuški: Obavijest o terminima za provjeru znanja članova biračkih odbora i njihovih zamjenika kao i zamjenika predsjednika biračkih odbora

Zbog usložnjene epidemiološke situacije na području grada Ljubuškog, a uvažavajući stavove SIP-a BiH, Gradsko izborno povjerenstvo Ljubuški zauzelo je stav na svojoj sjednici održanoj dana 20. listopada 2020. godine, da se klasična obuka za rad u biračkim odborima prvenstveno obavi sa predsjednicima biračkih odbora, dok će se obuka članova i njihovih zamjenika kao i zamjenika predsjednika biračkih odbora obaviti elektronskim putem, putem web stranice Gradskog izbornog povjerenstva Ljubuški www.gip-ljubuski.org.

Njemačka donira 12 respiratora bolnicama širom BiH

S obzirom na i dalje jako veliki broj inficiranih virusom COVID-19 i time ogromnim opterećenjem zdravstvenog sustava Vlada Savezne Republike Njemačke odlučila je donirati 12 respiratora proizvođača Dräger u vrijednosti od ukupno 350.000 eura bolnicama diljem BiH.

Teroristički napad u Beču

Napad u Beču započeo je sinoć točno oko 20 sati na šest lokacija. Centar Beča i kafići bili su puni jer je za nekoliko sati počinjao lockdown. Smrtno je stradalo troje civila i jedan terorist. Šest je teško ranjenih, piše 24sata.hr.

  • Objavljeno u Svijet
Pretplati se na ovaj RSS feed