Potrebni studenti za akciju brojanja prometa u HNŽ-u i ZHŽ-u

Za potrebe provođenja akcije brojanja prometa i anketiranja sudionika u prometu na području HNŽa i ZHŽa potražujemo 65 studenata koji bi vršili brojanje prometa odnosno anektiranje sudionika u prometu. Akcija je planirana 10.11.2020. u periodu od 07:00 do 19:00 na magistralnim i regionalnim cestama HNŽa i ZHŽa (šire područje Mostara, Čitluka, Širokog Brijega, Posušja i Gruda).

Na svakoj lokaciji će biti raspoređen tim od 3 do 8 ljudi.

Obavezno je sudjelovanje na obuci koja je planirana da se održi dan prije izvođenja anketa u ponedjeljak 09.11.2020. u maloj sali hotela Mostar u periodu 10-13h. U svrhe pridržavanja epidemioloških mjera obuka će se održati u grupama, o čemu će kandidati biti naknadno pravovremeno obavješteni.

Ukoliko netko od zainteresiranih kandidata posjeduje vozilo može ponuditi i uslugu prijevoza tima do lokacije i natrag u grad uz naknadu 0,45 KM/prijeđenom kilometru. Molimo vas da uslugu prijevoza posebno naznačite u prijavi.
U prijavi je potrebno obavezno navesti: ime i prezime, kontakt telefon, email adresu. Prijave slati na email adresu: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. do 06.11.2020. u podne.

Naknada za pružene usluge je jednokratna i iznosi 80,00 KM. Plaćanje će se vršiti preko studentskog servisa. Također, ukoliko želite s nekim biti u timu, molim da posebno naznačite u prijavi.

Sve dodatne informacije se mogu dobiti preko naznačene email adrese ili putem telefona 036 397 400 (u periodu 08-16 h).
Kontakt osoba: Anđelka Vojvodić i Mirela Šetka Prlić

 
index Instagram400x230 youtube