Srijeda, 08 Siječanj 2020 - Ljubuški Informativno, kulturno, sportski portal - Ljubuški u srcu

Hercegovački zetovi su premijer i novi predsjednik Republike Hrvatske

Neposredno prije predsjedničkih izbora danima se javnost u Hrvatskoj bombardiralo o tome kako će Hercegovci i Bosanci presuditi na izborima u korist Kolinde Grabar-Kitarović, što je bio dobar spin kako bi se, uz medijsku buku, probudilo “nesklone” birače u Hrvatskoj, a koji su, da apsurd bude još veći, na tron doveli čovjeka hercegovačkih i bosanskih korijena Zorana Milanovića.

„Zimska škola rezidbe 2020.“ [najava]

Federalni agromediteranski zavod iz Mostara i u novoj godini nastavlja sa svojim aktivnostima, pa će tako deveti (9.) put zaredom biti organizirana „ Zimska škola rezidbe vinove loze i voćaka“.

  • Objavljeno u Novosti

MNK Futsal Ljubuški pobjednik turnira u Ljutom Docu [video]

Mnk Futsal Ljubuški osvojio je vrlo jak turnir u Ljutom Docu. Mali "hakleri" iz Ljubuškog su dominirali u starosnoj kategoriji 2001/02. godišta, dok su u kategoriji 2009/10. godišta došli do poluzavršnice i zauzeli treće mjesto.

  • Objavljeno u Šport

Dino Rađa: Uzdržavao sam sina poginulog Vukovarca. Danas je doktor

Razgovor s Dinom Rađom (52) znači bezbroj zanimljivih tema i događaja iz života. To je čovjek koji je u klupskoj i reprezentativnoj košarci osvojio sve što se može osvojiti, igrao je s Tonijem Kukočem, Draženom Petrovićem, Dominiqueom Wilkinsom, nastupao protiv Jordana, Rodmana, Pippena, Barkleya…

  • Objavljeno u Intervju

Prosinac u Frami Veljaci

I ovog Došašća radosnog duha franjevaštva u našoj Frami nije nedostajalo. Svatko od nas framaša je negdje u sebi znao Koga čeka te nas je ta ista radost sve zajedno vodila kroz ovo vrijeme.

  • Objavljeno u Kultura
Pretplati se na ovaj RSS feed