Srijeda, 08 Svi 2019 - Ljubuški Informativno, kulturno, sportski portal - Ljubuški u srcu

Brad Pitt se napokon oglasio o tračevima da se pomirio s Jennifer Aniston

Nakon što se Brad Pitt pojavio na 50. rođendanu Jennifer Aniston, tračevi da se bivši bračni par pomirio ne prestaju. Posljednjih mjeseci fanovi nekadašnjeg para s nostalgijom se prisjećaju njihove veze i braka, a i brojni mediji objavljivali su priče vezane za nekadašnje supružnike.

  • Objavljeno u Film

​Klopp: ‘Nisam mislio da je ovo moguće!’

Liverpool je pobijedio Barcelonu 4:0 i plasirao se u finale Lige prvaka. Redsi su izveli čudesan preokret nakon što su prije tjedan dana izgubili na Camp Nouu s 3:0 i tako ukupnim rezultatom 4:3 izbacili Katalonce iz elitnog natjecanja.

Dan Europe na Sveučilištu u Mostaru

Dan Europe bit će obilježen na Filozofskom fakultetu Sveučilišta u Mostaru, a počet će izvedbom Ode radosti i himne Europske unije u četvrtak 9. svibnja, u 10 sati, nakon čega će uslijediti niz predavanja.

Šuica: Želimo BiH i Srbiju u EU, ali tek kada ispune uvjete

Predvodeći plavi tim kandidata HDZ-a na izborima za Europski parlament Dubravka Šuica u utorak je u Slavonskom Brodu istaknula kako u HDZ-u nisu protiv ulaska Srbije i Bosne i Hercegovine u Europsku uniju, ali tek kad ispune uvjete za članstvo te je ocijenila nerealnim najave da bi to moglo biti do 2025. godine.

Smanjen broj nezaposlenih u BiH

Prema ''Statističkom pregledu stanja tržišta rada u BiH'', na dan 31. ožujka 2019. godine u Bosni i Hercegovini je bilo 423.419 osoba na evidencijama zavoda i službi zapošljavanja.

Pretplati se na ovaj RSS feed