Ponedjeljak, 06 Svi 2019 - Ljubuški Informativno, kulturno, sportski portal - Ljubuški u srcu

Bivši trener Izviđača Ivandija: S mesarima, konobarima i iznajmljivačima pokorio ligu

Dan svetog Vlaha i tradicionalna fešta koja ide uz to 'odrađeni' su početkom veljače, ali Dubrovnik će ovaj vikend opet slaviti. Grad vaterpola postat će barem na jedan dan grad – rukometa! Naime, rukometni klub hrvatske mladeži Dubrovnik osigurao je dva kola prije kraja naslov prvaka i plasman u Premijer ligu, a u subotu će ugostiti drugoplasirani Karlovac i u derbiju zajedno s navijačima proslaviti povijesni uspjeh.

Morski vuk s Pacifika posjetio generala Antu Gotovinu

Erik Pavin, vlasnik najpoznatijeg i najdugovječnijeg restorana u Zadru, restorana "Niko" koji je od prije desetak godina narastao do istoimenog hotela, nije mogao poželjeti bolje goste kako bi predstavio novi način pripreme kuhane, lešo ribe za koji je tek nedavno saznao i koji je na pretpremijeri, koji dan prije, degustirao i naš slavni tenisač zadarskih korijena Borna Ćorić.

Velika fešta Hercegovaca i njihovih prijatelja u Njemačkoj

Kamen, krš i maslina, vino, ganga, Neretva, raštika, janjetina, pura pršut, uštipci i lučenica, sve se to moglo doživjeti i probati na upravo odžanoj “Hercegovačkoj noći”, u srcu Njemačke u “Midas Limes Forum”, nadomak Frankfurta, koji je za ovu prigodu bio ispunjen do posljednjeg mjesta.

  • Objavljeno u Svijet

Karate klub Ljubuški donio 12 odličja iz Mostara

U subotu, 4.svibnja.2019.godine, Karate klub Ljubuški nastupio je na 1. Hercegovina Kupu koji se održao u sportskoj dvorani Bijeli Brijeg u Mostaru. Na turniru je nastupilo 580 natjecatelja iz 58 klubova: Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Crne Gore i Kosova.

Pretplati se na ovaj RSS feed