Utorak, 28 Svi 2019 - Ljubuški Informativno, kulturno, sportski portal - Ljubuški u srcu

Produženo radno vrijeme Odsjeka upravnih poslova MUP-a ZHŽ

Ministarstvo unutarnjih poslova Zapadnohercegovačke županije donijelo je odluku kojom će Odsjeci upravnih poslova Ljubuški, Grude, Posušje i Široki Brijeg raditi svakodnevno sa strankama, bez pauze, od ponedjeljka do petka u vremenu od 8 do 16 sati, te svaki četvrtak od 8 - 18 sati.

Strahonja: Dinamo je u derbiju postigao dva gola iz zaleđa [video]

Marijo Strahonja u emisiji Stadion ustvrdio je kako je bilo dosta dobro suđenje na nedjeljnom derbiju u kojem je Dinamo pobijedio Hajduk 3:1 u posljednjem 36. kolu Prve HNL. - Kontrolirana utakmica, mali broj prekršaja, rekao je u opisnoj ocjeni dvoboja na Maksimiru, no tri situacije pomno su analizirane u emisiji.

  • Objavljeno u Nogomet

Brkić: HDZ se mora vratiti svome narodu

Prvi put otkad je preuzeo HDZ, Andrej Plenković doživio je loš izborni rezultat. Plenkovićeve loše izborne karte s europskih izbora iskoristio je njegov stranački zamjenik, pasivizirani Milijan Brkić s kojim bi se Plenković, da je HDZ trijumfirao na izborima, vrlo vjerojatno konačno obračunao zbog Afere SMS. Ovako je Brkić jučer na Predsjedništvu Plenkoviću i njegovoj ekipi praktički očitao lekciju.

Pretplati se na ovaj RSS feed