Ljubuški Informativno, kulturno, sportski portal - Ljubuški u srcu

Ivandija, bivši trener Izviđača napustio klupu Dubrovnika

Četvrti poraz u prvih šest kola nove sezone, drugi kod kuće, te je Silvijo Ivandija, trofejni trener, pomoćnik izbornika seniorske hrvatske reprezentacije rukometaša Lina Červara, digao sidro te napustio Gospino polje i klupu Rukometnog kluba hrvatske mladeži Dubrovnik.

  • Objavljeno u Rukomet

Nakon 14 godina HRT će prenositi NBA ligu

Nakon 14 godina, najjača košarkaška liga na svijetu, NBA, vraća se na HRT. Iako još nema službene potvrde, u programu HRT-a zakazan je prijenos utakmice Chicago Bullsa i Brooklyn Netsa 16. studenog, u noći sa subote na nedjelju.

U srijedu, 6.11. 2019. godine nova utakmica Izviđač - Sloga

Utakmica sedmog kola, Premijer lige između Izviđača CO i Sloge iz Gornjeg Vakufa/Uskoplja, koja je prekinuta zbog poteškoće u napajanju električnom energijom u GŠD Ljubuški ponovno se igra u srijedu, 6. studenog s početkom u 17:30 sati.

  • Objavljeno u Šport

Učenici 3. razreda OŠ Marka Marulića posjetili Knjižnicu Ljubuški

Danas su Knjižnicu Ljubuški, u okviru tradicionalne akcije „Čitaj i ti“, namijenjene učenicima trećih razreda osnovnih škola s područja Grada Ljubuškog, kolektivno posjetili učenici 3. a i 3. b razreda OŠ Marka Marulića, u pratnji učiteljica Dražene Dodig i Marijane Gadže.

„U okviru spomenute akcije učenici su se besplatno učlanili u knjižnicu te pobliže upoznali s blagodatima iste. Istaknuli bismo da je jedan od ciljeva ove akcije promicanje čitanja i razvijanje ljubavi prema knjizi kao izvoru znanja te razvijanje navike korištenja knjižnice i njezinih sadržaja tijekom cijeloga života, nadasve tijekom školovanja. Posrijedi je tradicionalna akcija, upriličavamo je iz godine u godinu kako bismo ponukali što veći broj učenika da koriste usluge knjižnice. Mnogima ovo biva po prvi put da posjećuju knjižnicu, stoga je ovakva akcija zasigurno hvalevrijedna, a pokazatelj tome je oduševljenje učenika koji su odmah posegnuli za prigodnim štivoa iz zaista bogatog fonda knjižnice.“, priopćili su iz Knjižnice Ljubuški.

Pretplati se na ovaj RSS feed