Mateo Rodin napušta Francusku

Mnogi klubovi u svijetu sporta zbog pandemije koronavirusa odlučili su svojim igračima smanjiti plaće, a već dosta ih se odlučuje i na rigoroznije mjere.

Bivši igrač Izviđača iz Ljubuškog Mateo Rodin je na svojoj službenoj facebook stranici obznanio da je završio karijeru u Francuskoj, a njegovu objavu prenosimo u cijelosti:

"Nakon dvije godine moja priča o Nancy završila je prije nekog vremena zbog epidemije koja utječe na svijet. Želim se zahvaliti svim osobljem kluba, liječnicima, fizioterapeutima i mojim suigračima. Žao mi je što se nisam mogao oprostiti od navijača koji su me toliko podržali. Hvala vam puno", napisao je Rodin.

"Četiri godine sam bio u Ljubuškom, u Izviđaču, dva puta sam bio prvi, dva puta drugi, dva puta igrao u finalu Kupa, mislim da je to veliko postignuće. Shvatio sam kako je vrijeme za novi izazov, iskreno, bilo je više opcija za odlazak. Ova ponuda iz Francuske nije bila u prvom planu, ali mi je djelovala kao izazov. Klub je stabilan, obično je u sredini ljestvice", rekao je Rodin prije dvije godine netom prije odlaska u Francusku.

Poslijednja izmjena danaPetak, 17 Travanj 2020 22:49
 
index Instagram400x230 youtube