U Maglaju najavljuju pobjedu protiv Izviđača

Naredni vikend odigrat će se i utakmice 17. kola rukometne Premijer lige BiH.

Na rasporedu je nekoliko interesantnih utakmica, a jedan od njih sigurno je i onaj koji će se igrati u Maglaju između RK Maglaj i RK Izviđač CO Ljubuški.

Nakon pobjede u Zvorniku, ekipa Maglaja će zasigurno na svom terenu i uz svoje gledatelje htjeti upisati nove bodove i tako se možda pomjeriti na ljestvici elitnog natjecanja. To nam je potvrdio i kapetan ekipe, Eldar Memišević.

"Prije svega, siguran sam da će ova utakmica proći u jednom sportskom i fer ambijentu, s obzirom da nam dolaze naši sportski prijatelji. Mi ćemo dati sve od sebe da na domaćem terenu ostvarimo pobjedu i upišemo nove bodove. Značilo bi nam to, cijela ekipa je dobro raspoložena i spremni smo. Radili smo, znamo šta nas čeka, ne dolazi Izviđač da nam prepusti utakmicu. Bit će to pravo nadmetanje i sigurno je da će gledatelji uživati. Svojim suigračima sam rekao da moramo dati sve od sebe i obradovati gledatelje, važni su nam bodovi i sigurno je da ćemo na parketu dati svoj maksimum. Ekipi Izviđača želim dobrodošlicu u Maglaj, ugodan boravak, ali uz pomoć naših navijača mi idemo pobijediti."

Utakmica RK Maglaj – RK Izviđač CO Ljubuški igra se u subotu od 19,00 sati u Sportskoj dvorani Maglaj.

 
index Instagram400x230 youtube