Rukometni savez FBiH jednoglasan u sazivanju hitne skupštine RS BiH

Zaključci Upravnog odbora Rukometnog saveza Federacije BiH, doneseni na 15. sjednici Upravnog odbora održanog u Grudama, dana 29. 8. 2019. godine :

Nakon duge i iscrpne diskusije na temu aktualne situacije u Rukometnom savezu Bosne i Hercegovine, članovi Upravnog odbora RS Federacije BiH, u kompletnom sastavu ( svih deset članova Upravnog odbora ) su jednoglasno utvrdili slijedeće zaključke :

  1. Po hitnoj proceduri i u najkraćem mogućem roku, u skladu s Statutom RS BiH i Statutom RS Federacije BiH, sazvati izvanredne sjednice skupština ovih saveza.
  2. Za Izvanrednu skupštinu RS BiH se predlaže slijedeći dnevni red :1. Analiza rada Upravnog odbora RS BiH i 2. Sustav natjecanja u prvenstvenoj sezoni 2019/2020. god.
  3. Za Izvanrednu skupštinu RS Federacije BiH se predlaže slijedeći dnevni red : 1. Aktualna problematika u RS Bosne i Hercegovine i stajalište RS Federacije BiH o tome i 2. Sustav natjecanja u prvenstvenoj sezoni 2019/2020. god.
  4. Podržavamo neophodnost održavanja sjednice Upravnog odbora RS BiH, u vrijeme ( 3. 9. 2019. god. ) koje je naznačeno u pozivu upućenom za taj sastanak, ali ne u Banja Luci, već u prostorijama RS BiH u Sarajevu i uz obvezno prisustvo svih članova Upravnog odbora RS BiH iz RS Federacije BiH.
  5. Ostaje se pri stavu o Ligi 16 Premier lige BiH za muškarce za prvenstvenu sezonu 2019/2010. god., te pri popuni ove lige po načelu 2 kluba iz RS Federacije BiH i 1 iz RS Republike Srpske sve dok se ne provede u djelo odluka Upravnog odbora RS BiH iz prosinca 2018. god. o uspostavi Jedinstvene Premier B lige BiH na cijeloj teritoriji BiH.
 
index Instagram400x230 youtube