Patrik Pavičić iz Izviđača u Mehaniku

Prvu polusezonu Metkovića u Premijer ligi nakon 13 godina RK Metković – Mehanika završila je 4. mjestom na tablici skupine A te samim time osigurala prvo mjesto u ligi za ostanak s prikupljenih 13 bodova.

U ovom prijelaznom roku došlo je do promjena u momčadi. Igrači Bezer, Sršen, Rodin, Milas, Pavlak i Mataga napustili su redove kluba.

Kako to u sportskom svijetu biva odlascima su se stvorila mjesta i za neka nova imena u našim redovima kao i povratak nekih već poznatih.

Tako se u klub vraća Damir Batinović na poziciju srednjeg vanjskog. Baća je svoju karijeru proveo u brojnim klubovima kako domaćim tako i inozemnim (RK Jerkovac, RK Metković, RK Medveščak, RK Varaždin, RK Moslavina, RK Maribor Branik, RK Metalurg Skopje, Cesson Rennes Metropole, Tremblay en France, Red Boys Differdange) te će nakon godina izbivanja svom klubu dati doprinos na mjestu srednjeg beka.

Osim Damira, još jedno poznato ime ponovno je u crveno bijelom dresu. Mihael Krešić nakon Dubrovnika i Kaštela sezonu nastavlja u našem klubu.

Patrik Pavičić devetnaestogodišnji srednjak bivši igrač Izviđača iz Ljubuškog također je novo ime u klupskim redovima te će s Metkovićem u nastavku natjecanja zaigrati Premijer ligu.

Iz Iskre Bugojno dolazi njihov dugogodišnji kapetan Amir Bostan, 26-godišnji lijevi i srednji vanjski. Bostan je svoje rukometno znanje osim u Iskri gradio i u Rukometnom klubu Sloga iz Gornjeg Vakufa.

Na mjesto pivota došao je 23-godišnji Mostarac Husein Begović. Bego je u ekipu došao iz Rukometnog kluba Velež.

“Vrlo važno za napomenuti je kako je naš Marin Vitić došao do finalne faze oporavka nakon operacije ramena čemu se posebno veselimo. Našim novim članovima još jednom želimo dobrodošlicu i vjerujemo u dobru suradnju, a vama dragi naši još jednu zabavnu sezonu u Gradskoj sportskoj dvorani”, poručili su iz RK Metković – Mehanika.

Poslijednja izmjena danaPonedjeljak, 06 Veljača 2023 10:19
 
index Instagram400x230 youtube