Izviđač do važnog boda u Doboju

Rukometaši Sloge i Izviđača podijelili su bodove u 16. kolu Premijer lige (32:32), a ovaj susret sigurno je jedan od najboljih ako ne i najbolji u dosadašnjem tijeku prvenstva.

Rezultat je na kraju najpravedniji iako i domaći i gosti imaju pravo da žale za preostalim dijelom plijena. Brz, moderan rukomet pokazale su obje ekipe, a veliki broj akcija završena je na atraktivan način.

Doduše, bilo je i grješaka na obje strane pogotovo u završnici meča, a da su bili malo prisebniji, Dobojlije bi nanijeli prvi poraz lideru.
 
Tijekom cijelog susreta igralo se gotovo gol za gol. U pojedinim trenucima obje ekipe imale su prednost u pojedinim trenucima susreta, a nešto bolji nakon prvog dijela bili su domaćini koji su na odmor otišli s dva gola prednosti, kod rezultata 16:14.
 
Već na početku drugog dijela gosti iz Ljubuškog serijom 0:3 preuzimaju prednost 16:17. Prednost nije dugo bila na strani gostujuće ekipe kada domaćini samo dvije minute kasnije preuzimaju rezultatsku inicijativu.
 
Sredinom posljednjeg minuta poveli su sa 32:31, ali je momčad Tonija Čoline uzvratila za desetak sekundi. U preostalih 15 sekundi ekipa Miljana Stanića nije uspjela da postigne gol.
 
U redovima Sloge najraspoloženiji bili su Nemanja Peštić s deset i Stojanović sa sedam postignutih pogodaka. Četiri je dodao Ristić.

Kod Izviđača Bošković sa sedam te Vukšić i Šaravanja s po šest pogodaka predvodili su listu strijelaca. Diano Ćeško dodao je pet.

Izviđač sada ima 30 bodova, dok je Sloga na sredini ljestvice s 16.
 
SLOGA - IZVIĐAČ CENTRAL OSIGURANJE 32:32 (16:14)

Dvorana: Osnovne škole "Radoje Domanović" u Osječanima. Gledatelja: 100. Suci: Dženan Grbić (Brčko) i Mirza Taletović (Gradačac). Nadzornik: Boško Čađo (Kozarska Dubica). Sedmerci: Sloga 5(2), Izviđač Central osiguranje 5(5). Isključenja: Sloga 4, Izviđač Central osiguranje 8 minuta.
 
SLOGA: Bogdanović (12 obrana), Blagojević, Stojanović 7(1), Đorđević 1, Stanković 2, Marković, Tulendić 2, Bogdan Peštić 1, Nemanja Peštić 10, Simić, Ristić 4(1), Miličević 3, Maričić, Dejanović, Knežević 2, Bajović. Trener: Miljan Stanić.
 
IZVIĐAČ CENTRAL OSIGURANJE: Herceg (5 obrana, 2 sedmerca), Vukšić 6(5), Odak, Šević 1, Ljubić 1, Bošković 7, Šimić, Bubalo, Šaravanja 6, Alihodžić, Pavlović 3, Ćeško 5, Dedić, Bebek 3, Purić, Suljević (8 obrana). Trener: Toni Čolina. 
Poslijednja izmjena danaSubota, 04 Veljača 2023 23:17
 
index Instagram400x230 youtube