Izviđač u Zavidovićima nastavlja niz!

Ove subote se igraju susreti 11. kola BH Telecom Premijer lige BiH u rukometu, a derbi kola se igra u Zavidovićima gdje će rukometaši RK Krivaja ugostiti višestrukog državnog prvaka momčad RK Izviđač Central Osiguranje.

Rukometaši Izviđača trenutno su vodeći na ljestvici i jedina neporažena ekipa prvenstva, a na 10 odigranih utakmica klub iz Ljubuškog je ostvario devet pobjeda i jedan neriješen ishod te se tako nametnuo kao najozbiljniji kandidat za osvajanje novog naslova prvaka.

Izabranici Tonija Čoline iza sebe ima nekoliko teških utakmica, pored igranja na europskoj sceni, gdje su ispali od slovačke Bystrice, rukometaši iz Ljubuškog su sinoć igrali i zaostali susret prvenstva, a gdje su bili sigurni protiv Gračanice.

Rukometaši Krivaje su u prošlom kolu na gostovanju u Bugojnu kod Iskre prekinuli niz od pet utakmica bez poraza, pa sada zauzimaju peto mjesto sa šest pobjeda, jednim neriješenim rezultatom i tri poraz.

Krivaja je neporažena na domaćem terenu u ovoj sezoni i sigurno će veliki vjetar u leđa još jedanput dati domaća publika, a jasno je da se u ovoj utakmici nešto pita i Milan Vukšić i društvo iz Ljubuškog

Utakmica u Gradskoj dvorani u Zavidovićima se igra u subotu, 19. studenog s početkom u 19:00 sati.

Poslijednja izmjena danaČetvrtak, 17 Studeni 2022 13:48
 
index Instagram400x230 youtube