Bivši 'Skaut' preko Francuske i Našica do Metkovića

Metković Mehanika nastavlja s pojačanjima za nadolazeću premijer ligašku sezonu, nakon Tomića, potpisana su još dva nova ugovora.

Prvenstveno riječ je o desnom beku Mateu Rodinu, koji dolazi iz Nexea te domaćem Josipu Bezeru kojem je produžen ugovor na dvije godine.

Kako smo doznali od predsjednika kluba Nikole Veraje ovim pojačanjima formirana je glavna okosnica momčadi za predstojeću sezonu, piše metkovic-news.com.
 
– 30-godišnji Čapljinac na poziciji desnog beka Mateo Rodin, bivši je igrač Nexe-a kojem je ugovor istekao ovog ljeta, a prije toga igrao za Izviđač i u Prvoj francuskoj ligi. To je rješenje za desnog beka, i produžena je suradnja sa Josipom Bezerom, lijevim vanjskim, na još dvije godine, čime je postao neizostavan kotačić u klupskom mehanizmu, – kazao je Veraja.
 
Kako doznajemo, za ‘kapitalca’ Rodina pronađen je dodatni sponzor jer Klub sam to ne bi mogao financirati.
 
– Rodin nam je jako bitan igrač jer kod ljevaka nemamo nekog rješenja. Mislim da je s  Rodinom, jučer Tomićem te Bezerom, i zadržavanjem prijašnje momčadi postignut kostur tima za nadolazeću premijer ligašku sezonu, – zaključio je Veraja.
 
index Instagram400x230 youtube