Kos iz Izviđača, Borozan, Milić i Panjtar novi članovi PPD Zagreba

Rukometaši PPD Zagreba doveli su veliko pojačanje za sljedeću sezonu. Dres "plinara" obući će Vuko Borozan, sjajni crnogorski lijevi vanjski.

Riječ je o izuzetnom šuteru koji je s Vardarom osvojio Ligu prvaka 2017. godine, igrajući, između ostalih, s Ivanom Čupićem koji ga sada dočekuje u klubu. Od Ivana Balića, koji je došao u PPD Zagreb 2009. godine, jačeg pojačanja u Kutiji šibica od Borozana nije bilo.

Borozan je u karijeri već igrao za jedan hrvatski klub – Karlovac, prije osam godina. Iz Karlovca odlazi u Metalurg, kod Line Červara, a dvije sezone je proveo u njemačkom Lübbeckeu. U Vardaru je igrao tri sezone da bi 2019. prešao u Veszprem gdje je igrao do 2021. godine. Zadnji klub u kojem je igrao, prije dolaska u PPD Zagreb, bio je Al Arabi iz Katara.Za reprezentaciju Crne Gore odigrao je 28 utakmica i postigao čak 93 pogotka.
 
Uz Borozana u PPD Zagreb već su od ranije došli Kos iz Izviđača, Milić iz Nantesa i Panjtar iz Gorenja. Za sada su otišli vratar Ivić, Matanović, Vistorop i Mandić. Šipiću je istekao ugovor no još uvijek nema klub. Obranović je potpisao za Kadetten, ali može se dogoditi da i ostane u Zagrebu.
 
Naime, da bi potpisao za švicarski klub mora proći liječnički pregled, a Obranović tek čeka operacija ramena. Sad je pitanje hoće li Švicarci čekati oporavak ili će ga ostaviti u PPD Zagrebu.
 
index Instagram400x230 youtube