Izviđaču trofej, Sloboda bez šansi

Rukometaši Izviđač CO novi su osvajači Kupa BiH pošto su u finalu savladali branitelja trofeja Slobodu rezultatom 32:25 (18:11).

Ekipa iz Ljubuškog iskoristila je prednost domaćeg terena i nadmoćnom igrom stigli do pokala. “Skauti” su imali prednost tijekom svih 60 minuta, a ključnu su stekli krajem prvog i početkom drugog poluvremena kada su pobjegli na deset golova razlike. Sloboda je u finišu uspjela da smanji na sedam golova.

Četvorica igrača Izviđača postigli su po šest golova, Ivano Pavlović, Mladen Bošković, Miloš Kos i Milan Vukšić, a strijelce Slobode predvodio je Anes Bečić s osam postignutih golova (šest sa sedam metara).

"Prije dodjele medalja i pokala od Izviđača se oprostio Amir Muhović koji je od kluba na dar dobio umjetničku sliku, a kako reče „vratit ću se ja“. Ide u slovenskog prvaka Celje", piše Radio Ljubuški.

Predsjednik Zrinjskog Dario Pušić uručio je medalje i pokal za osvojeno drugu mjesto rukometašima Slobode, a povjerenik Premier lige Zdenko Alpeza i predsjednik Izviđača Toni Kraljević uručili su medalje i pokal pobjednicima – rukometašima Izviđača, a tada su se u slavlje uključili i navijači koji nisu napuštali dvoranu.

Poslijednja izmjena danaNedjelja, 29 Svi 2022 20:29
 
index Instagram400x230 youtube