Rukometni vikend u Ljubuškom počinje u petak

Rukometni vikend u Ljubuškom počinje u petak, 29. travnja kada će na parketu Gradske športske dvorane Ljubuški snage odmjeriti rukometašice Izviđač CO i Krivaja iz Zavidovića.

Utakmica počinje u 18.00 sati, a susret ima i epitet derbi kola jer su u prvom dijelu sezone rukometašice Krivaje teško porazile "Skautice" rezultatom 36:29. Utakmica veću važnost ima za domaće rukometašice, koje imaju ambcija do kraja sezone izbore nastup u jednom od europskih natjecanja.

Već sutra, u subotu s početkom u 20.00 sati Ljubuški je domaćin još jednog "El Clasica". Naime, u Gradskoj športskoj dvorani se sastaju Izviđač CO i Borac M:tel, a sama utakmica i nema neku težinu, osim prestiža, jer izabranici Mirka Mikića već polako hlade šampanjac. Borac ima 40 bodova, a drugoporedana Sloboda 33 boda dok Izviđač ima 26 osvojenih bodova. Do kraja natjecanja u Premijer ligi ostalo je pet kola.

U nedjelju, 1. svibnja s početkom u 17.00, u GŠD Ljubuški, rukometašice Izviđača igraju utakmice Lige mladih RS HB protiv vršnjakinja iz Međugorja.

Poslijednja izmjena danaČetvrtak, 28 Travanj 2022 11:34
 
index Instagram400x230 youtube