Izviđač dočekuje Iskru za nastavak pobjedničkog niza

Rukometaši Izviđač Central osiguranja su pobjedom u posljednjem kolu u Sarajevu protiv momčadi Bosne, nakon duže stanke, došli do svoje gostujuće pobjede. Za Uskrs nije igrano u Premier ligi rukometaša, a 23.kolo na rasporedu je ove srijede.

U Ljubuški stiže Iskra iz Bugojna, momčad koje se ne bi trebalo bojati, ali koju treba respektirati, ako ništa iz razloga što je jesenas pobijedila skaute u Bugojnu i što se grčevito bori za opstanak u Ligi.

„Dobili su nas jesenas. Bilo je tu „svašta“ ali mi smo okrenuti ovoj utakmici. Oni imaju solidnu ekipu, otišao im je Čičkušić, ali su se igrači koji su došli prije početka prvenstva dobro uigrali. Gori im pod nogama, nisu osigurali ostanak u Ligi, ali mi imamo svoje planove. Nakon pobjede u Sarajevu želimo nastaviti niz i uz ozbiljan pristup naša pobjeda ne bi smjela doći u pitanje“, rekao je kapetan momčadi Domagoj Alilović.

Utakmica između Izviđača i Iskre igra se u srijedu, 20.travnja, u Gradskoj športskoj dvorani u Ljubuškom s početkom u 18,30 sati.

 
index Instagram400x230 youtube