Voditelj i trener Škole rukometa u sportskoj emisiji Svlačionica [audio]

U sportskoj emisiji Svlačionica ovog ponedjeljka gostovali su prof Zvonko Herceg, voditelj Škole rukometa RK Izviđač i Ivan Mario Kolak, jedan od trenera u Školi rukometa.

Razgovaralo se o radu i treninzima polaznika Škole u svim uzrastima koji su nakon blagdanske stanke nastavljeni odmah iza Nove godine.

Kako je rukometna škola u Ljubuškom poznata i prepoznata kao jedna od najboljih u okruženju i koja svako malo „izbaci“ novo ime ne samo za klub, već i za reprezentaciju, BiH ili Hrvatske, svoje su obveze shvatili ozbiljno. Koristi se svaki slobodni termin u dvorani kako bi djevojčice i dječaci bili što češće u pogonu, jer je kronični nedostatak termina. Kako su nam kazali trener i voditelj nešto lakše bit će kad malo otopli jer će se moći koristiti i vanjski tereni.

Osim mlađih uzrasta koji će se natjecati i Ligi Herceg Bosne, te na državnim prvenstvima, u pogonu su i popularni „minići“ koji u tjednu „rade“ u svojim školama u Ljubuškom, na Gračinama i u Vitini, a za vikend svi dolaze u Gradsku športsku dvoranu u Ljubuškom gdje međusobno igraju.

Poslušajte što su sve rekli prof Herceg i trener Kolak

 
index Instagram400x230 youtube