Horvat pozvao šest novih igrača, zaraženi vraćeni kući!

Promjene u Mađarskoj se nastavljaju. Reprezentacija je u utorak prijepodne krenula iz Szegeda u Budimpeštu gdje će u četvrtak odigrati prvi susret nastavka natjecanja protiv Crne Gore.

Drugi protivnik je u subotu Danska, a to su jedina dva protivnika koja smo saznali u ponedjeljak. Preostala dva znat ćemo večeras.

Zaraženi igrači više nisu u Szegedu, prebačeni su u Zagreb gdje će nastaviti s oporavkom, obavljati testiranja, pa kada netko opet bude zdrav, moći će se priključiti timu u Budimpešti. Zasad nitko od zaraženih nije ozdravio, a ima li novih zaraza saznat ćemo prije večernjeg treninga u Budimpešti.

Uglavnom, pozivi su otišli novoj petorici igrača. To su vratar Kristijan Pilipović iz Schaffhausena, Ivan Slišković - lijevi bek Porta, Vlado Matanović desno krilo PPD Zagreba, Mateo Maraš desni bek Pelistera iz Makedonije, kružnog napadača Verona Načinović iz Montpelliera, te već najavljeni Dominik Kuzmanović na poziciji umjesto zaraženog Mateja Mandića.

Moramo se biti spremni kompletirati jer nam se protiv Ukrajine dogodilo da nemamo 16 igrača u zapisniku, a to svakako nije dobro. Dodajmo i da novim pozivima tu nije kraj. U momčad će vjerojatno ući još jedan pivot, ali izbornik Horvat još nije odlučio koji.

Poslijednja izmjena danaUtorak, 18 Siječanj 2022 12:35
 
index Instagram400x230 youtube