Veliki skandal obilježio rukometnu utakmicu EHF kupa u Banjoj Luci [video]

Veliki skandal obilježio je rukometnu utakmicu EHF kupa između banjalučkog Borca i kosovskog Bese Famgasa u kojoj je Borac slavio s 28:25.

Ipak, slavlje domaćina pokvarili su rasistički i nacionalistički povici navijača, piše jabuka.tv.

Sramotni ispad Lešinara zabilježili su i sudac i delegat. Lešinari su poznati kao ekstremno prosrpski orijentirani navijači koji nerijetko u svojim pjesmama veličaju i ratne zločince, a ni ovoga puta nisu se mogli suzdržati od vrijeđanja i prijetnji, prenose mediji.

Kosovski klub je podijelio dio onoga što su doživjeli na gostovanju.

Sramota! U nedjelju je odigrana utakmica drugog kola EHF Kupa protiv banjalučkog Borca u kojoj je KH Besa Famgas poražen s 28:25. Utakmica je pak ostala u sjeni suludog skandiranja lokalnih navijača koji su cijelo vrijeme navijali protiv Kosova, stoji u objavi kluba na Facebooku uz opasku:

Bili su to rasistički i nacionalistički povici poput “Kosovo je Srbija”, “ubij, ubij, ubij Šiptara”, “Kosovo je srce Srbije”, “Ubij Hrvata da Šiptar nema brata”, “Ubij, zakolji da Šiptar ne postoji”, a to su samo neke od pjesama koje su za slovačke suce iznenađujuće bile ok, poručili su iz kosovskog kluba nakon velike neugodnosti na gostovanju u Banjaluci.

 
index Instagram400x230 youtube