Izvrsni rezultati ŠR Izviđač na turniru u Sarajevu

Danas je u Sarajevu svečanom dodjelom pokals pobjednicima završen 6. BSP Oil međunarodni rukometni turnir VIŠE OD IGRE za mlade rukometne nade iz Bosne i Hercegovine i regije.

U organizaciji udruge SPIRITUS u Sarajevu se održao 6. BSP OIL Međunarodnom rukometnom turniru za mlade pod nazivom „VIŠE OD IGRE“.  Turnir se igrao u tri generacije dječaka (2004., 2006. i 2008. Godište) i jednoj generaciji djevojčica (2008. Godište).

Turnir se realizirao u razdoblju od 17.09. – 19.09.2021. godine u sportskim dvoranama u Sarajevu. Na turniru su sudjelovali klubova iz Bosne i Hercegovine, Srbije, Hrvatske i Crne Gore.

U kategoriji juniora, 2004./2005. godišta najuspješnija je bila ekipa RK Crvena Zvezda i Srbije s ostvarenih svih 5 pobjeda, drugo mjesto je ostvarila ekipa RK Izviđač iz BiH dok je kao trećeplasirana ekipa završila ekipa RK PPD Zagreb iz Hrvatske. Ostatak poretka je ORK Bosna Sarajevo kao četvrtoplasirana ekipa, RK Vogošća kao petoplasirana ekipa i RK Sloboda Tuzla kao šestoplasirana ekipa.

Najbolji strijelac turnira je Jure Bubalo iz RK Izviđač, najbolji vrstar je Aleksa Bogunović iz RK Crvene Zvezde i za najboljeg igrača prema izboru trenera ekipa sudionika je izabran Zlatko Ševo iz ekipe HRK Izviđač.

U kategoriji kadeta, 2006./2007. godišta najuspješnija je bila ekipa RK PPD Zagreb iz Hrvatske s ostvarenih 6 pobjeda, drugo mjesto je ostvarila ekipa RK Konjuh iz BiH dok je kao trećeplasirana ekipa završila HRK Izviđač iz BiH. Ostatak poretka je HMRK Zrinjski iz BiH kao četvrtoplasirana ekipa, RK Krivaja iz BiH kao petoplasirana ekipa, ekipa RK Crvena Zvezda iz Srbije kao šestoplasirana i RK Budvanska rivijera iz Crne Gore kao sedmoplasirana ekipa.

Najbolji strijelac turnira je Alem Hadžić iz RK Konjuh, najbolji vratar turnira je Alem Mulavdić iz RK Konjuh a za najboljeg igrača prema izboru trenera ekipa sudioniks je izabran Josip Janjić iz ekipe RK PPD Zagreb.

U kategoriji cicibana, 2008./2009. godišta najuspješnija je bila ekipa RK PPD Zagreb iz Hrvatske, drugo mjesto je ostvarila ekipa RK Izviđač iz Ljubuškog dok je kao trećeplasirana ekipa završila RK Krivaja iz BiH. Ostatak poretka je RK Sloboda iz BiH kao četvrtoplasirana ekipa, RK Sedmerac iz BiH kao petoplasirana ekipa, HMRK Zrinjski iz BiH kao šestoplasirana ekipa i RK Čelik Junior iz BiH kao sedmoplasirana ekipa.

Najbolji strijelac turnira je Vito Raguž iz RK PPD Zagreb, najbolji golman turnira je Lovro Dumić iz RK PPD Zagreb a za najboljeg igrača prema izboru trenera ekipa sudionika je izabran Kristijan Bebek iz ekipe RK Izviđač.

 
index Instagram400x230 youtube