Fran Pavlović sa šest golova vodio BiH do druge pobjede na Europskom prvenstvu "B" divizije

Muška juniorska rukometna reprezentacija Bosne i Hercegovine danas je na Europskom prvenstvu "B" divizije visoko pobijedila Gruziju rezultatom 40:24.

To je bila druga pobjeda mladih Zmajeva na Europskom prvenstvu, a u četvrtak ih očekuje utakmica protiv Švicarske.

Najviše golova u bh. momčadi dali su Fran Pavlović i Nemanja Peštić s po šest golova, dok su Edvin Dželilović i Berin Keso dodali po pet. Po četiri gola postigli su Luka Đorđević i Danilo Ristić, a po tri Omar Delić i Ivano Pavlović. Po jednom su se u listu strijelaca upisali Amar Korkarić, Luka Perić i Adi Klopić.

Izbornik Toni Čolina je nakon današnje pobjede poručio da nije očekivao ovako lagane trijumfe.

"Prve dvije utakmice su protekle lagano, nismo očekivali da će biti ovako lagano. Momci su stvarno bili motivirani i fokusirani te su dali sve do sebe, bili smo dovoljno pametni i da odmorimo neke igrače i da izrotiramo sve, tako da nemamo problema s umorom. Sutra imamo slobodan dan i spremamo se za utakmicu protiv Švicarske u četvrtak, koja će odlučiti ko će biti prvi u skupini", rekao je Čolina i dodao:

"S druge strane tamo imamo Makedoniju koja večeras igra svoju prvu utakmicu. Jučer je bila utakmica između Poljske i Grčke, a Poljaci su je dobili s deset razlike. Vjerovatno će borba za polufinale biti između Makedonije, Švicarske, Poljske i nas. Vidjeti ćemo u četvrtak kako ćemo izgledati, jer to će biti prva ozbiljna utakmica dosad", zaključio je Čolina.

 
index Instagram400x230 youtube