Kadetske reprezentacije BiH na pripremama u Ljubuškom

Kadetske reprezentacije BiH od jučer je na pripremama u Ljubuškom.

Izbornik reprezentacije Toni Čolina na pripreme je pozvao devetnaest rukometaša od kojih će njih sedamnaest otputovati na Europsko prvenstvo B divizije u Sjevernu Makedoniju.

U hotelu Bigeste u Ljubuškom okupilo devetnaest rukometaša koji će u Ljubuškom trenirati do 07. kolovoza 2021. godine. Reprezentacija na prvenstvo u Sjevernu Makedoniju otputovati će 07.08.

Na pripremam u Ljubuškom su sljedeći rukometaši:

Vratari: Bekir Čordalija (Vogošča), Berin Brkić (Borac Banja Luka)

Lijeva krila: Petar Medić (Izviđač Ljubuški), Omar Delić (Maglaj)

Vanjski igrači: Nemanja Peštić (Jedinstvo Brčko), Faris Telalović (Čelik Junior Zenica), Ivano Pavlović (Izviđač Ljubuški), Luka Đorđević (Sloboda Tuzla), Adi Klopić (Konjuh Živinice), Miloš Maksimović (Sloga Doboj), Amar Korkarić (Bosna Sarajevo), Berin Keso (Bosna Vispak Visoko), Dušan Miličević (MRK Sloga Doboj)

Desna krila: Luka Perić (Borac Banja Luka), Luka Bubalo (Izviđač Ljubuški)

Kružni napadači: Fran Pavlović (Izviđač Ljubuški), Faris Raonić (Bosna Sarajevo), Ermin Jusić (Sloboda Tuzla), Danilo Ristić (MRK Sloga Doboj).

Reprezentacija će trenirati do polaska u Sjevernu Makedoniju u Ljubuškom. Prije samog puta odigrati ćemo kontrolnu utakmicu s reprezentacijom Qatar. Planirano je da reprezentacija jutri trenirati u Gradskoj športskoj dvorani, a navečer će raditi na tjelesnoj spremi s trenerom Adisom Jakićem u fitnes centru i stadionu Babovac, rekao je izbornik Čolina.

Već danas s početkom u 18:30 sati je na rasporedu kontrolni susret s momčadi Izviđača u Gradskoj športskoj dvorani. Nakon ove utakmice trenirati ćemo još tri dana, raditi na tehnici, taktici i tjelesnoj spremi. Posljednjeg dana slijedi još kontrolni susret s Qatar-om, nakon čega ćemo donijeti konačan popis igrača za put u Sjevernoj Makedoniji. Svi imaju podjednake šanse i do zadnjeg trenutka se neće znati popis reprezentativaca za put na prvenstvo, dodao je Čolina.

U Makedoniji ćemo pokušati odigrati što bolje, dati svoj maksimum. Malo imamo informacija i saznanja o protivnicima. Uglavnom, naši protivnici, kao i mi, rijetko su okupljali, uglavnom su igrali utakmice zatvorenog tipa. Pokušati ćemo za vrijeme turnira prikupiti što više informacija o protivnicima i pronaći način da im se suprotstavimo, zaključio je izbornik reprezentacije Toni Čolina.

Poslijednja izmjena danaUtorak, 03 Kolovoz 2021 18:17
 
index Instagram400x230 youtube