Rukometašice Izviđač CO (vice)prvakinje u Kupu BiH

Rukometašice Izviđač CO poražene su u finalu Kup-a BiH od ŽRK Borca rezultatom 30:21 , poluvrijeme (18:16).

Imajući u vidu sve probleme s kojim su se izabranice Josipe Tomić susretale tijekom sezone, od organizacijski, samog rostera i inih problema u klubu i oko kluba, slobodno se može reći da su mlade Ljubušanke ostvarile rezultat vrijedan pažnje.

Prvi dio utakmice mlade "Skautice" su izvrsno odigrale i veći dio susreta imale rezultatsku prednost od jednog do dva gola razlike. Do poluvremena nešto bolja igra "Osica" te se na odmor odlazi prednošću domaćih rukometašica rezultatom 18:16. 

Na početku drugog poluvremena raspala se igra Ljubušanki, a rukometašice Borca serijom (9:1) u 50' utakmice riješavaju pitanje pobjednika u ovom susretu. Semafor je pokazivao 27:18 za izabranice Radeta Unčanina.

Završilo je 30:21 za domaće, a rukometašice Izviđača CO nisu razočarale niti u jednom trenutku ove završnice Kup-a BiH.

Matea Nosić je postigla šest golova u redovima Izviđača, Ana Petrović pogodak manje dok je kod Borca Stojanović postigla deset golova.

Rukometašica Izviđač CO Ana Petrović bila je najbolji strijelac turnira, a domaća vratarka Darjana Vukliš proglašena je najbolji čuvarom mreže dok je također domaća igračica Anđela Stojanović ponijela epitet najbolje igračice završnice Kup-a BiH.

Poslijednja izmjena danaNedjelja, 23 Svi 2021 18:45
 
index Instagram400x230 youtube