Stručni stožer “Skauta” o sutrašnjoj utakmici u Zavidovićima

Sutra definitivno pada odluka o novom prvaku BiH u rukometu za sezonu 2020/2021.

Susret u Doboju između Sloge i Borac m:tel i u Zavidovićima gdje igraju Krivaja i Izviđač CO dati će odgovor kome će pripasti pobjednički pokal. „Skauti“ ovise sami o sebi, dovoljan im je i bod, dok Borac može računati na titulu samo u slučaju pobjede u Doboju i poraza Izviđača u Zavidovićima. Kako vide i što očekuju od sutrašnje utakmicu upitali smo članove našeg stručnog stožera.

Šef struke i trener Izviđača Toni Čolina, čovjek koji je najzaslužniji za igru i rezultate svoje momčadi.

U obitelji zasluge se ne ističu i one ne postoje. Sve radimo u interesu zajedničkih ciljeva, a to je afirmacija naših mladih rukometaša u seniorske igrače te igrati što kvalitetniji rukomet. Mi uistinu jesmo obitelj i ovo je plod rada sviju nas. Kad tome dodamo motiv naših igrača i talent koji posjeduju onda je užitak raditi. Volio bi da ova sezona nikad ne završi.

Što se tiče RK Krivaja, to je jedan veliki klub sa dugom tradicijom, klub koji je dao mnoge rukometne veličine kako igračke tako i trenerske. Ove godine sa trenerom Đerzićem igraju odličan i dinamičan rukomet. Sigurno je da će naša utakmica u subotu biti poslastica za gledatelje širom BiH. Mi vjerujemo da možemo odigrati najbolje što možemo na kraju ove sezone i nagraditi sebe i naše navijače za ovu uspješnu sezonu!

Trener za tjelesnu pripremu Adis Jakić, koji je besprijekorno pripremio „Skaute“ za sve ovogodišnje izazove:

Iznimno mlada ekipa RK Izviđača ovu sezonu je pokazala da je nemoguće ipak postalo moguće. Pokazali su da je osim novca za vrhunski sportski uspjeh potrebno je i primijeniti “ne konvencionalne” psiho-fizičke metode treninga, kojim se iz igrača “izvlači” njihov apsolutni potencijal koji posjeduju.

Danas je ispred moje obiteljske kuće prodefilirala povorka maturanata. Više od polovice naših članova koji će se sutra boriti za titulu prvaka BiH su u toj povorci. Ta činjenica sama po sebi puno govori. Govori o njihovoj mladosti, o njihovu potencijalu, njihovoj predanosti i strasti za rukomet. S te strane, jednostavno rečeno, ti momci su najbolji na svijetu!

Trener vratara Milan Tolić „Mimi“ koji je odlično radi posao s vratarima:

Sutra nas očekuje jedno od težih gostovanja. Pri spomenu imena Zavidovići, uvijek se sjetim rukometa, Krivaje, pune dvorane i teškog terena za uzet bodove. Međutim kako god sutra bude, mi smo uspjeli u svojoj misiji. Stvorili smo jednu obitelj koja funkcionira, koju bi svi poželjeli da mogu imati.

Naši momci su mladi. Sutra igraju utakmicu u kojoj odlučuju o tituli prvaka BiH. Sigurno da će igrati s velikim teretom, ali oni su do sada pokazali da se s teretom mogu nositi. Nadam se da će oni odgovoriti zadaći koja je pred njima, jaki su to dečki i očekujem i nadam se tituli.

Fizioterapeuta Antu Bunozu, čarobnjaka sa zlatnim rukama, koji rukometaše Izviđača vraća u život kratkom roku:

Ogromnu čast i veliko zadovoljstvo osjećam kao dio momčadi i “servis” ovakvom pobjedničkom timu u svakom pogledu. Ništa nije teško i nemoguće kad se stručno i profesionalno radi, maksimalno zalaže i neizmjerno vjeruje u zajednički cilj. Naš cilj je dupla kruna, tome težimo i to je cilj Izviđača 2021.

Nedan Zovak, voditelja momčadi, čovjek koji vodi računa o svakom detalju, kratko rečeno „Katica za sve“

Kako god završi utakmica u subotu iza nas će ostati izuzetno uspješna rukometa sezona. Izviđač će biti prvak ili viceprvak te sudionik završnice Kup-a.

Uspješna zato što smo nadmašili klupska očekivanja za ovu sezonu. Uspješna zato što smo najmlađa ekipa u ligi. Uspješna zato što smo se stoički othrvali svim podmetanjima. Uspješna zato što smo senzibilizirali BH rukometnu javnost da uglavnom navija za nas. Uspješna zato što smo na rukometnu kartu Europe lansirali neke nove klince. Nadam se da će ti klinci po osmi put donijeti “kantu” u Ljubuški!

Poslijednja izmjena danaPetak, 21 Svi 2021 13:40
 
index Instagram400x230 youtube