Težak poraz rukometašica Izviđača u Banjoj Luci

Rukometašice Borca u okviru 21. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine slavile su uvjerljivu pobjedu na domaćem terenu nad ekipom RK Izviđač CO, rezultatom 34:15 (17:8).

Domaće rukometašice furiozno su otvorile večerašnji susret, pa praktično ti sredine prvog dijela rješavaju pitanje pobjednika. Serijom 8:1 u prvih trinaest minuta, popularne „Osice“ dolaze na plus sedam, kod rezultata 8:1.

Do kraja prvog dijela bez većih problema rukometašice Borca uspjele su sačuvati visoku prednost, pa se na pauzu odlazi kod rezultata 17:8.

I u nastavku dosta kvalitetnija igra domaće ekipe, koja već sredinom drugog dijala ima velikih plus šesnaest golova prednosti. Igrao se 43. minut a rezultat na semaforu glasio je 26:10.

Do kraja susreta nije bilo značajnijih promjena, trener domaće ekipe iskoristio je priliku da isproba i one najmlaše rukometašice u sastavu, pa su tako od 40. minute sve domaće rukometašice upisale minutažu.

Susret je na kraju završio rezultatom 34:15.

Najefikasnije u pobjedi Borca bile su Stojanović s četrnaest i Novaković s pet postignutih pogodaka.

Na drugoj strani Ana Petrović bila je najučinkovitija s osam postignutih pogodaka. U listu strijelaca upisale su se i Brkić s četiri te Stamanović s tri pogotka.

Poslijednja izmjena danaNedjelja, 09 Svi 2021 14:07
 
index Instagram400x230 youtube