Završena liga rekreativaca Hercegovine u stolnom tenisu

U nedjelju 30.06. je odigran Play off za prvaka  stolnoteniske lige rekreativaca Hercegovine (STLRH) za 2024.godinu.

Ove godine je na stolnoteniskoj ligi rekreativaca Hercegovine nastupilo 10 ekipa iz cijele Hercegovine, gdje je svaka ekipa imala minimalno 3 igrača.

Nakon regularnog dijela, šest najbolje planiranih ekipa je osiguralo nastup u Play off završnici, gdje su dvije prvoplasirane ekipe, LJUBUŠKI i GRUDE izravno izborile plasman u polufinale, dok su u četvrtfinalu igrali trećeplasirana ekipa BLAGAJ i šesto plasirana ekipa POLOG, gdje je Polog pobijedio sa 3-1, dok su u drugom četvrtfinalnom duelu igrali četvrtoplasirana ekipa TO SERVE i petoplasirana ekipa PARDON, gdje je TO SERVE pobjedio sa 3-1 i tako izborio mjesto u polufinalu.

U polufinalu je ždrijeb spojio LJUBUŠKI i TO SERVE, gdje je pobjedu od 3-2 upisala ekipa TO SERVE i tako nanijela jedini poraz ekipi Ljubuškog kojem nisu bile dovoljne ni dvije pobjede najboljeg igrača lige za ovu godinu Igora Banožića.

U drugom polufinalu između GRUDA i POLOGA, gdje je POLOG poslije odigrana meča imao vodstvo od 2-1, ali su Gruđani uspjeli na iskustvo okrenuti na 3-2, te tako izboriti finale.

U finalu su se susreli GRUDE i TO SERVE, gdje je ekipa GRUDE upisala pobjedu od 3-1 te tako po prvi put postala prvak stolnoteniske lige rekreativaca Hercegovine.

Konačan poredak:

1.mjesto: GRUDE (Deno Tomas, Mate Marić i Frano Glavaš)
2.mjesto: TO SERVE (Damir Musa, Damir Oršolić i Zdenko Komadina)
3.mjesto: POLOG (Mirko Ivanković, Slaven Ramljak i Mario Ivanković)
3.mjesto: LJUBUŠKI (Igor Banožić, Ivan Boras i Željko Grbavac)

Najbolji igrač: Igor Banožić, bez poraza (ekipa Ljubuški)

Najbolji parovi: Grbavac/Boras, bez poraza (ekipa Ljubuški)

Specijalna nagrada: Damir Oršolić (izniman doprinos STLRH)

Specijalna nagrada: Filip Palameta (Najbolji sudac)

 

Poslijednja izmjena danaUtorak, 02 Srpanj 2024 09:12
 
index Instagram400x230 youtube