Uspješan i ugodan vikend Biciklističkog kluba Ljubuški na Blidinju

Blidinje BIKE Festival 2021. BK Ljubuški ne propušta. Ovaj put je to bila baš obiteljska priča. Naime naši natjecatelji su ovaj put poveli i svoje bolje polovice.

Naravno da VOZE

To je ipak bilq rekreativna biciklijada koja se održala u subotu 24.07. i po reakcijama sudionika bila je najbolja do sada kao i cijeli festival.

Ovim putem čestitke udruzi Herzegovina Bike i BK Mostar na odlično organiziranom eventu.

A mi ćemo s izvještajem krenuti po redu: Subota – 24.07. osim već spomenute biciklijade koja je bila ODLIČNA, organizirana je i utrka za djecu na kojoj je nastupio naš najmlađi team trkača predvođeni s Antom Glasom koji je utrku završio kao drugi i to u dista “ljutoj” konkurenciji.

Čestitke AntI na još jednoj medalji u nizu i ako tako nastavi bitI će jači od tate .

Na maloj utrci osim već spomenutog Ante, utrkivali su se Mihael Grgić, Stipe i Nikola Luburić koji su tek ove godine krenuli u malo ozbiljnije bavljenje biciklizmom kao sportom, a već vidimo da ih čeka blistava budućnost, dečki samo jako i uživajte.

Nakon ispunjenog dana sportsko rekreativnim aktivnostima došlo je vrijeme za prezentacijski dio festivala pa se tako u večernjim satima između “velikih” imena iz domene turizma i cikloturizma našao i naš Ante Ilić koji je predstavio Ljubuški Outdoor Festival kao jednu veliku natjecateljsku i turustičku uspješnicu,a ove godine je imala svoju premijeru, mi kao suorganizatori jedva čekamo sljedeću godinu i novo izdanje LjOF-a.

Nedjelja 25.07 je bila rezervirana za “main event” a to je bio XCM Hercegovina.

Utrka koja je ujedno bila i prvenstvo BiH u disciplini XCM – cros country marathon.

Tu su nastupili naši “veliki” dečki pa idemo redom.

Marko Ereš je okončao svoj nastup na 4.tom mjestu i opet mu je medalja pobjegla za dlaku u Master A kategoriji.

Master B Mirko Luburić je opet utrku završio kao treći u svojoj kategoriji.

Josip Ilić je odlično startao ,ali na tehničkom spustu je imao malu nesreću i pao, al brzo se pribrao, pridigao i uspješno dopedalao do cilja.

Osobito zadovoljstvo je bilo vidjeti Maria Rajiča na startu nakon dugo vremena, Mario je također uspješno stigao na cilj.

A ono glavno što smo od natjecatelja doznali prilikom dolaska na cilj jeste to da su uživali na stazi.

Čestitke svima na uspjesima, a BK Ljubuški pokazuje da iz dana u dan raste i natjecateljski i rekreativno, a najbitnije od svega je da su naši članovi postali jedna velika obitelj. ❤

Uprava Bk Ljubuški

Izvor:Facebook/biciklistički klub ljubuški

 
index Instagram400x230 youtube