Izvanredan uspjeh Dragane Matić ali i ostalih članova Biciklističkog kluba Ljubuški

Proteklih dana oko našeg kluba su se događale sjajne stvari, sad kad su se slegle emocije da krenemo po redu.

Nedjelja 18. srpnja 2021. godine održano je prvenstvo BiH u Xco – olimpijskom krosu. Natjecanje je održano u Trebinju u organizaciji Biciklistički klub VUČJI ZUB Trebinje i Biciklistički Savez Bosne i Hercegovine,ovim putem čestitamo organizatorima na odlično organizoranom natjecanju i savršeno pripremljenoj stazi.

U Trebinju su klub predstavljali Mirko Luburić koji je u kategoriji Master (B) osvojio 3. mjesto.

Marko Ereš kojem je u Master (A) kategoriji postolje izmaklo za dlaku te je bio odličan četvrti.

Petar Grgić je osvojio 2. mjesto u XC ligi amatera Hobby (A) kategorija.

Izak Primorac u jakoj konkurenciji dopedalao je do odličnog šestog mjesta u kategoriji Mlađi kadeti (M).

A za kraj izvještaja iz Trebinja smo ostavili našu šampionku koja prvi put u povijesti donosi titulu državne prvakinje u naš klub i grad, naša Dragana Matić je u kategoriji Mlađi kadeti (Ž) postala prvakinja BiH u XCO-olimpijskom krosu. Još jednom čestitke svima koji su nastupili i branili boje kluba u Trebinju, a posebne čestitke Dragani na osvojenoj tituli državne prvakinje i treneru Daliboru Talaiću na odlično odrađenom poslu.

Tek što smo se vratili sa državnog, dan poslije imali smo svečano potpisivanje ugovora s Grad Ljubuski jer su nas prepoznali kao ozbiljnog partnera i odobrili nam sredstva iz sporta da nastavimo dobar posao i realizaciju novih projekata koje smo započeli u klubu.

Zahvaljujemo svim partnerima i sponzorima koji stoje uz BK Ljubuški bez vas ne bi uspijeli postići ovo, a mi imamo još puno ciljeva i projekata koje trebamo realizirati.

Upravni odbor BK Ljubuški

Kerametal Ljubuški JP Parkovi Ljubuski Džajić-Commerce d.o.o. Auto Vasilj doo Ljubuški GUMA M Nissan M-BIKE SHOP Elmex – elektro partner Elvis Auto Central osiguranje MINA doo Grude Demag-M doo Duga-tehna d.o.o. Julius Meinl Hotel Bigeste Diskont Planinić Pfanner MSI Bike R media Leda Ljubuški Outdoor Festival Radio Ljubuški Ljubuški Iks Portal

Poslijednja izmjena danaSrijeda, 21 Srpanj 2021 08:23
 
index Instagram400x230 youtube