Uspješan nastup članova ŠK Kula na prvenstvu HB za kadete i juniore

U Neumu od 28. do 30. svibnja 2021. godine u organzaciji Šahovskog saveza Herceg-Bosne održano je 19. kadetsko i 22. juniorsko prvenstvo Herceg-Bosne.

Na turniru je nastupilo i troje natjecatelja iz Šahovskog kluba Kula Ljubuški sa zapaženim rezultatima.

U najmlađoj kategoriji "M8" nastupio je Šimun Enzo Buntić. Šimun je kao i još njegova dva konkurenta sakupio 3 boda iz 4 partije, a u razigravanju na 2 blitz partije nesretno je izgubio te završio nastup na trećem mjestu.

Mihaela Buntić je neočekivano poražena u prvom kolu, a nakon toga je nanizala tri pobjede, i bez većih problema osvojila prvo mjesto u svojoj kategoriji "Ž12".

Mihaela je uz obveze u svojoj kategoriji sa svojom kolegicom Anom Ostojić nastupila na 14. KUP natjecanju za žene Šahovskog saveza Herceg-Bosne i u konkurenciji 4 ekipe osvojile odlično drugo mjesto. Marin Nižić je u kategoriji "M18" osvojio prvo mjesto.

Predsjednik Šahovskog saveza Herceg-Bosne gosp. Željko Bogut je pobjednicima po kategorijama uručio pokale, a tri najuspješnija natjecatelja u svim kategorijama dobili su kolajnu i diplomu.

Pobjednici po kategorijama su osvojili titulu prvaka Šahovskog saveza Herceg-Bosne, a tri najuspješnija natjecatelja u svim kategorijama stječu pravo nastupa na kadetskom, odnosno juniorskom prvenstvu ŠU BiH.

 
index Instagram400x230 youtube