Poziv Hrvatima diljem svijeta – Obilježimo Dan zajedništva, ponosa i sreće!

Istaknuto Poziv Hrvatima diljem svijeta – Obilježimo Dan zajedništva, ponosa i sreće! Foto: Radio Ljubuski

Poziv se upućuje Hrvatima diljem svijeta. Uključite se, zapjevamo “Lijepa li si” i obilježimo 16. srpnja 2020. g. u 20.00 sati 2. Dan zajedništva, ponosa i sreće.

Nakon uspješno realiziranog 1. Dana zajedništva, ponosa i sreće, s ciljem nastavka ove pozitivne priče i poticanja zajedništva, Organizatori bez granica, Navijačka udruga hrvatskih reprezentacija Croatian fans embassy i klub navijača “Mi Hrvati” pozivaju da i ove godine, unatoč svim izazovima koji su stavljeni pred sve nas, obilježimo diljem svijeta ovaj poseban dan.

Inicijator, izbornik Hrvatske nogometne reprezentacije g. Zlatko Dalić u suradnji s Organizatorima bez granica pozivaju na obilježavanje 2. Dana zajedništva, ponosa i sreće.

16. 7. 2018. g. možemo reći da je Hrvatska bila jedna od najsretnijih zemalja na svijetu kada je organiziran jedinstveni, emotivni, spontani doček Hrvatskoj nogometnoj reprezentaciji u Zagrebu.

Kako se radi o specifičnim okolnostima ove godine, mole se svi navijači da ovaj dan obilježe sukladno svim preporukama nacionalnog stožera Civilne zaštite.

IMG-20200716-WA0005-tile.jpg

Pozivaju se Hrvati diljem svijeta da obuku “kockaste” dresove, majice i s navijačkim rekvizitima 16.7. u 20.00 diljem svijeta zapjevaju na balkonima, terasama i prozorima pjesmu “Lijepa li si” te se na taj način obilježi Dan zajedništva, ponosa i sreće.

Poslijednja izmjena danaČetvrtak, 16 Srpanj 2020 12:20
 
index Instagram400x230 youtube