Navijači se vraćaju na Poljud nakon dugih devet mjeseci: Evo što vam sve treba za ulazak na tribine

Uoči početka nove sezone, Hajduk i Zrinjski odigrat će prijateljsku utakmicu na Poljudu pred navijačima. Utakmica se igra u ponedjeljak, 12. srpnja s početkom u 21 sat, objavio je splitski klub na svojoj službenoj stranici.

Nakon gotovo devet mjeseci navijači se vraćaju na tribine poljudskog stadiona, ali uz poštivanje strogih epidemioloških pravila i mjera.

To znači da svi prisutni gledatelji moraju ispuniti barem jedan od sljedećih uvjeta:

- prije više od 14 dana primili drugu dozu cjepiva protiv COVID-19, odnosno, ukoliko se radi o cjepivu koje se prima u jednoj dozi, primili jednu dozu prije više od 14 dana ili

- preboljeli bolesti COVID-19, a da od preboljenja nije prošlo više od 180 dana

- preboljeli bolest COVID 19 i cijepili se najmanje jednom dozom cjepiva

- unatrag 72 sata bile negativne prilikom testiranja PCR testom ili untarag 48 sati bile negativne prilikom testiranja brzim antigenskim testom na SARS-CoV2.

Za gledatelji koji ne zadovoljavaju uvjete za posjedovanje COVID potvrde bit će organizirano brzo antigensko testiranje po cijeni od 150 kuna od strane nadležnih institucija.

Iznimka za ulazak na stadion mimo navedenih uvjeta odnosi se tek na djecu do 12 godina kojima neće biti potreban PCR ili antigenski test uz pratnju roditelja koji će morati zadovoljiti tražene uvjete.

 
index Instagram400x230 youtube