Ivano Pavlović: Siguran sam da i ove godine možemo do trofeja!

Izviđač je zadnji put poražen u natjecanju Premije Lige BiH u Trebinju, 8.11.2023. godine u utakmici 6.kola s Leotarom.

Nakon toga, iako je u istom periodu igrao utakmice EHF European League, u jednom zgusnuto rasporedu odigrao je 11 utakmica u natjecanju Premijer lige (tu je uračunata i zaostala utakmica s Hercegovinom) i napravio veliki niz nepobjedivosti, 10 pobjeda i jedan remi (s Krivajom u Ljubuškom)? Jedan od ključnih igrača koji je vodio momčad do pobjeda bio je kapetan i dirigent igre Ivano Pavlović.

Ivano kako komentiraš ovakav niz iako niste bili kompletni, nedostajali su Milan Vukšić i Mihael Bebek?

Sigurno, dobro odrađena poluseozna iako smo mogli osvojiti sve bodove. U Trebinju smo bili jako blizu da odnesemo pobjedu, a u Ljubuškom s Krivajom nekako smo bili nekoncentrirani, izgledali smo tromo i umorno. Krivaja je to iskoristila i zasluženo odnijela bod. Ne treba sad žaliti za tim, moramo samo gledat prema naprijed. Uskoro nam se vraćaju Vukšić i Bebek, koji su imali ključne uloge u našoj igri. Jako su nam nedostajali.

Trenutno ste vodeća momčad na prvenstvenoj ljestvici mada ste na polusezoni zaostajali 3 boda iza Gračanice (s utakmicom manje). Gračanici trenutno zaostaje 4 boda iza vas, kao i Borcu koji ima odigranu utakmicu više?

Pa da, trenutno smo prvi. Međutim, ne dajemo tom na velikom značaj. Fokusirani smo na nas i našu igru i utakmice koje dolaze. Sad nam slijedi jako težak period u kojem možemo potvrdit kvalitetu i možda i odlučit prvenstvo.

Za vikend se igra veliki derbi u Banja Luci. Pritisak je na Borcu, nemate što izgubiti, ali možete i puno dobiti?

Jako teška utakmica. Borac je već godinama odlična ekipa. Utakmica u Banja Luci nosi epitet velikog derbija i ja mislim da u Banja Luci nema favorita.

Ožujak bi mogao biti ključan u raspletu u borbi za prvaka BiH, ali isto tako i za plasman na F4 KUP-a. 20. i 27. ožujka igrate ¼ finalne utakmice KUP-a s Borcem, ali i dvije veoma važne utakmice Premijer lige u Ljubuškom, 23.03.2024. s momčadi Leotara, koja je u „naletu“ i u Gračanici, 30.03.2024. s Gračanicom? Dakle, u 10 dana 4 utakmice s najjačim suparnicima?

Pa evo, nakon subote slijedi nam odmor, zbog EHF tjedna, i onda 4 jako teške utakmice. Ako budemo pravi, kao sto smo to pokazivali do sad, rezultat ne bi trebao izostati.

Ivano, može li Izviđač do novih trofeja?

Izviđaču je uvijek cilj novi trofej i siguran sam da i ove godine može do trofeja.

Poslijednja izmjena danaSrijeda, 06 Ožujak 2024 20:16
 
index Instagram400x230 youtube