Stanković nakon Iskre, a uoči Izviđača: U Ljubuškom moramo bolje

Rukometaši Izviđača i Leotara i nakon šestog kola ne znaju za poraz u BH Telekom Premijer ligi.

Leotar je nastavio sa fantastičnim igrama. Ovaj put su u Bregovima nadigrali ekipu Iskre sa 42:39. Bila je to utakmica gotovo bez obrana što govori krajinji rezultat, ali za domaće je najvažnije da su nastavili niz nepobjedivosti i stigli već do pete ovosezonske pobjede. Trebinjce je predvodio sjajni Vladimir Stanković s 11 pogodaka, dok su Aleksandar Milojević i Marko Parežanin dodali po osam. Kod Bugojanaca Miloš Čekić je postigao 10 golova.

“Iskreno zadovoljni smo pobjedom i što su bodovi ostali u Trebinju, ali sigurno da nismo zadovoljni našom igrom, pogotovo u obrani, što i sam rezultat govori s velikim brojem golova. Ali vremena za dublje analize nema, nadam se da je to samo loš dan i da ćemo već u subotu kad idemo u Ljubuški ispraviti greške i odigrati mnogo bolje u svim segmentima”, kaže Stanković i dodaje:

“Sigurno da nas očekuje težak meč, ekipa Izviđača je mlada ekipa koja igra po meni najljepši rukomet na našim prostorima. Kad kažem mlada mislim na godine, ali rukomet ili igraš ili ne, godine su samo broj, a oni to i potvrđuju. Nadam se da će borba biti do samog kraja i da će pobijediti bolji i zasluženo se izdvojiti na vrhu ljestvice”, rekao je za “Nezavisne” udarna igla Leotara, Vladimir Stanković.

Utakmica između Izviđača i Leotara koji drže vrh Premijer lige igra se u subotu, 22. listopada s početkom u 19:00 sati u Ljubuškom.

Poslijednja izmjena danaPetak, 21 Listopad 2022 11:43
 
index Instagram400x230 youtube