Razgovor s povodom: Toni Čolina - trener prve momčadi RK Izviđač CO [audio]

Rukometaši Izviđača ne posustaju, nakon osam pobjedu u nizu u Premier ligi zabilježili su i treću pobjedu u Kupu BiH protiv najjačeg protivnika, Borca iz Banja Luke.

Iako pobjeda od tri gola razlike (34:31) ne garantira prolazak na završni turnir, ipak je veliki kapital.

Rezultat iz prve utakmice ne mora biti neki pravi pokazatelj. Bilo je primjera da dobro odigraš prvi susret, a u drugom doživiš katastrofu i slično“, rekao je trener Izviđača Toni Čolina kojeg smo ugostili u našem programu.

Čolina je govorio i o prvenstvu, utakmicama odigranim do sada, te o onima koje slijede. Čvrsto je uvjeren da će momci izdržati do kraja, bez obzira na sve. Iako su igrači jako mladi, prosjek godina je 19,3 iz utakmice u utakmicu igraju sve zrelije, a kad se tomu pridoda i dobra tjelesna pripremljenost, onda ne trebaju puno čuditi ovako dobri rezultati.

Do kraja prvenstva ostalo je još sedam kola, od toga četiri se igraju u Ljubuškom, a tri na gostovanjima. Nakon relativno lakše utakmice s Lokomotivom iz Brčkog u subotu slijedi prvo od tri teška gostovanja u Gornjem Vakufu/Uskoplju protiv domaće Sloge. Izviđač će nešto kasnije na noge još jednoj Slogi, onoj dobojskoj, a posljednje gostovanje je u Zavidovićima, a o njima će se razmišljati tek onda kad dođu na red.

Poslušajte razgovor s Tonijom Čolinom

 
index Instagram400x230 youtube