Miloš Kos o utakmici protiv Dervente, narednim protivnicima i budućim rukometnim koracima

Izviđač je sinoćnjom pobjedom nad Konjuhom u okiviru drugog pretkola Kupa BiH nastavio svoj pobjednički niz.

U subotu se igra 21. kolo Premijer lige. Mladi "Skauti" igraju protiv RK Derventa u Derventi, a utakmicu protiv Dervente i naredne nastupe Izviđača CO prokomentirao je izvrsni Miloš Kos.

"Ekipa Dervente je iskusna ekipa i na svom terenu zna biti jako nezgodan protivnik. Mi smo u dobroj formi, igramo dobro te očekujem da ćemo se s dva boda vratiti iz Dervente", ističe ovaj mladi rukometaš.

Do gostovanja Borca u Gradsko športskoj dvorani u Ljubuškom očekuju Vas dva dosta teška gostujuća susreta u Trebinju i Gornjem Vakufu/Uskoplju može li Izviđač držati korak s Borcem?

Leotar i Sloga su odlične ekipe, naročito su opasni i nezgodni na svom parketu i biti će to jako teške i neizvjesne utakmice. Ja mislim da mi nismo još pokazali sve što možemo, imamo još prostora za napredak. Mislim da imamo kvalitetu, koja će nam omogućiti, da ostanemo Borcu za petama do utakmice u Ljubuškom.

Miloše mnogi u tebi vide rukometaša koji bi mogao napraviti vrhunsku karijeru, vidite u dresu velikih europskih klubova?

Treniram u klubu koji mladom igraču, kao što sam ja, pruža sve uvjete i mogućnosti za napredak. U Izviđaču se trenira i radi naporno, a ja sam neko tko se posvetio rukometu i to mi koristi. Nadam se da će moj naporan trud i rad, kroz treninge i utakmice, mi omogućiti da se razvijem u rukometaša koji će posjedovati kvalitetu te mi isto tako omogući da u pravom trenutku napravim iskorak u svojoj igračkoj karijeri. Do tada, na meni je da vrijedno radim i treniram.

Poslijednja izmjena danaPetak, 26 Ožujak 2021 10:05
 
index Instagram400x230 youtube