Ivan Miličević rukometaš Izviđača uoči utakmice s Konjuhom u Kupu

Nastavak sezone rukometaši Izviđača započeli su utakmicom u Kupu protiv Maglaja u gostima.

Skauti su slavili i više nego uvjerljivo što je u jednu ruku bio „okidač“ i za pobjednički niz u prvenstvu.

U četvrtak Izviđač će ugostiti Konjuh u četvrtfinalu Kupa BiH gdje se očekuje nastavak pobjedničkog niza.

Najiskusniji igrač skauta, Ivan Miličević, prošao je bosanskohercegovačke parkete „uzduž i poprijeko“ nebrojeno puta, a u nastavku prvenstva pruža zapažene partije.

Prvo pitanje koje smo mu uputili bilo je vezano za pobjednički niz u ovoj godini, da li je to očekivao?

Nije bilo baš za ne očekivati, iako smo jesenas par utakmica izgubili s golom razlike. Ove godine nam se „vratilo“ u Vogošći, a nadam se da ćemo nastaviti s pobjedama.

Prva prilika je četvrtfinale s Konjuhom, jednom od ekipa od koje je Izviđač izgubio u prvenstvu minimalnim rezultatom. Uz prolazak dalje u Kupu prigoda je i uzvratiti za taj poraz, ali potreban je oprez…

Oni su ok ekipa, uvijek su nezgodan protivnik bez obzira gdje se igra što je razlog više za dodatni oprez. Imaju iskusnih i mlađih igrača tako da imaju timski duh i novopečenog reprezentativca Gruića koji voli stisnuti izvana. Imali su dobar pobjednički niz sve do zadnje utakmice s Krivajom. Međutim, mi smo u dobrom ritmu i ne sumnjam u naš prolaz dalje jer kod nad nas nitko nema što tražiti. Idemo do finala i titule“, rekao nam je Miličević.

Utakmica četvrtfinala Izviđač CO – Konjuh igra se u četvrtak, 25.ožujka u 17,30 sati u Gradskoj športskoj dvorani u Ljubuškom.

 
index Instagram400x230 youtube