Trener Izviđača: Znamo da pripadamo vrhu, ali sad dolaze i potvrde za to

Potvrda da je Izviđač po kvaliteti u samom vrhu Premijer lige stigla je i u derbiju 13. kola rukometne Premijer lige jer su savladali lidera dobojsku Slogu sa 34:29.

Skauti su kontrolirali meč cijelo vrijeme, imali 16:13 na poluvremenu i prednost od 6 golova u 51. minuti utakmice. Pobjeda je dodatno zakomplicirala situaciju u prvenstvu.

Odlično je prošlo po nas, kako smo i najavili sve smo poduzeli da dobijemo doma. Igrači su bili inspirirani, pokazali sve ono za što su sposobni. To mi pruža radost, čestitam svima, igračima i stručnom stožeru. Svi su bili sto posto unutra, komentirao je trener Toni Čolina.

Imali smo devet strijelaca, nismo dozvolili da se njihovi golmani razbrane, uštopali smo Stankovića kao njihovog pokretača, dodao je.

Izviđač su do pobjede su predvodili Milan Vukšić, Mladen Bošković i Miloš Kos sa po 7 pogodaka. Ante Grbavac je imao 15 obrana. Najbolji strijelci u redovima gostiju bili su Marko Perović i Artem Iunin s po 8 pogodaka.

Igrali smo odlično u oba smjera, za ovakve utakmice ne može biti samo jedan segment igre dobar, kaže Čolina.

Njegova ekipa je pokazala da pripada samom vrhu.

Znamo to cijelo vrijeme, ali sad dolaze potvrde na terenu. S tim da ne bih kazao da pripadamo među prve tri ekipe, nego u prvih šest. Gračanica, Sloboda i Vogošća su tu, vrlo blizu i u nekoliko bodova, tako da će ovo biti duga i zanimljiva sezona, smatra Čolina.

Poslije dva derbija sa Borcem i Slogom (D) ponovno u sljedećem kolu Izviđač ima jako teškog protivnika jer gostuju Slobodi u Tuzli. Radi se o timu koji ih je savladao u finalu prošlosezonskog Kupa, igranom u Doboju pred start ove sezone, sa 29:28.

Slijede nam dvije jako teške utakmice, sa Slobodom i Krivajom. Probat ćemo Slobodi uzvratiti za finale Kupa. Moramo biti oprezni, Sloboda je odlična ekipa, a u gostima ne smije biti opuštanja ni minutu ukoliko želimo pozitivan rezultat, zaključio je Toni Čolina.

 
index Instagram400x230 youtube