Stjepan Lach za SUM TV o novoj pjesmi Deset godina, početcima glazbene karijere i budućim planovima

Povodom objave novog singla Deset godina u emisiji SUM Sova na Televiziji Sveučilišta u Mostaru gostovao je Stjepan Lach, mladi talentirani glazbenik koji dolazi iz malog mjesta Turnašice nedaleko od Virovitice, a trenutno živi u Ljubuškom.

„Pjesma Deset godina mi je trenutno najbolja pjesma, ali uskoro izlazi i još jedna koja će mi onda biti najbolja“, kroz smijeh je kazao Lach.

Kazao je kako je glazba u njegovoj obitelji prisutna već dugi niz godina. Pored bavljenja glazbom Lach se bavi i glumom. Iza njega je veliki broj nastupa u mjuziklima, televizijskim emisijama i na festivalima diljem Hrvatske.

Javnosti je poznat kao sudionik HRT-ovog projekta A strana iz 2018. godine te je kazao kako mu je bila čast biti dio jedne takve emisije jer su svi uživali u snimanju, a zbog proba koje su imali sve je za vrijeme snimanja išlo glatko.

Nastupao je kao kandidat u natjecateljskom glazbenom showu The Voice, gdje je ispao u audicijskom dijelu natjecanja. Istaknuo je kako ga samo ispadanje iz emisije nije demotiviralo da dalje nastavi s glazbenim radom.

„Velika mi je želja napraviti duet s mostarskim glazbenikom Adijem Šošom, a najveći glazbeni uzori su mi Toše Proeski i Sergej Ćetković“, kazao je Lach.

Osim što se bavi glazbom po zanimanju je profesor geografije. O razvoju karijere i njegovom sudjelovanju u raznim projektima više u emisiji SUM SOVA.



 
index Instagram400x230 youtube