Anny Chanel donirala 10.000 KM za onkološke pacijente u Tuzli

Bh. influenceri pokrenuli su akciju prikupljanja novca za onkološke pacijente u Tuzli,

a jedan od inicijatora kampanje Mirza Mustafagić otkrio je hvale vrijedan potez fitness instruktorice Ilijane Bodlović poznatija kao Fitness Anny iz Ljubuškog koja je donirala 10.000 KM.

Za samo 28 sati influenceri su uspjeli prikupiti 70.000 KM, a Mustafagić je na svom Instagram storyju podijelio uplatnicu na kojoj se vidi donacija fitnees centra.

”Brojni ljudi i kompanije oglasile su se željom da pomognu donacijama što proizvoda i usluga kojim se bave, što novca. Jedna od njih bila je i fitness instruktorica Ilijana Bodlović iz Ljubuškog koja je donirala 10.000 KM. Veliki ljudi. Predivna Ilijana je uplatila 10.000 KM za kampanju ‘I ti možeš biti ta osoba”, napisao je.

Fotografija uplatnice dijelila se po mrežama, a u konačnici se javila i sama Ilijana poručivši da to nije učinila kako bi se hvalila, nego jer iz srca želi pomoći.

“Često se dogodi situacija da nam vi pošaljete možete li uplatiti za nekoga kome je potrebno članarinu, možete li donirati 1,2,3 ili više eura kako bi skupili nekome za članarinu ili slično i to je lijepa gesta od vas. No dogode se neke stvari i uvidimo što je život, što je borba i šta znači biti u neljudskim uvjetima. Jedna je upravo ova”, navedeno je u objavi na Instagramu.

Poslijednja izmjena danaČetvrtak, 09 Studeni 2023 08:21
 
index Instagram400x230 youtube