U Grudama svečano proglašenje pobjednika izbora “Najpoželjniji Hercegovac neženja”

Kako je i najavljeno iz Udruge “Hercegovka godine” koja je organizator kulturno zabavnih manifestacija: izbor “Najpoželjnijeg Hercegovca neženje”, izbor “Hercegovka godine” i Međunarodnog festivala lijepih i dobrih želja, iste će se održavati naizmjenice u gradovima i mjestima diljem Hercegovine.

Sve to s ciljem promocije ljudi i običaja ovoga kraja.

Tako će svečano proglašenje pobjednika izbora “Najpoželjniji Hercegovac neženja” biti upriličeno u Grudama, točnije u prelijepom ambijentu motela Kiwi i Marić Gaj, na dan 27.travnja 2023. godine s početkom u 20:00 sati.

Podsjetimo, da su proteklog mjeseca domaćini manifestacije, motel KIwi i Marića Gaj, dobili u Opatiji brončanu povelju Suncokret ruralnog turizma Hrvatske – Sunflower award 2022. u kategoriji Ruralno turistički projekti.

Svečanost će biti zatvorenog tipa, odnosno samo za goste s pozivnicom i medije.

Svi ostali će moći cijelu manifestaciju uz bogat kulturno zabavni program pratiti uz izravan prijenos za društvene mreže putem medijskog partnera portala Hercegovački portal, a isti će biti dostupan i na našem portalu Hercegovka.net i na FB str. Hercegovka godine.

Također će biti i izravan tv prijenos, koji omogućava medijski sponzor Pro Tv.

Organizatori vjeruju da će još jednom i na ovaj način odaslati diljem svijeta jednu pozitivnu i veselu sliku iz Hercegovine.

Za finaliste izbora još uvijek stignete glasovati do 24. travnja 2023. godine.

 
index Instagram400x230 youtube