Klasičarke će obožavati jednostavan, a efektan stajling divne Ljubušanke: 'Nikad ne bih nosila trenirku u kombinaciji sa štiklama'

Ako volite klasiku i jednostavne kombinacije koje i dalje imaju wow-efekt, zasigurno će vas osvojiti kombinacija magistre ekonomije koju je u veljači ove godine fotografirao Goran Čižmešija u centru Zagreba, a sada smo se rado prisjetili njezinog izdanja.

Ivana Pavlović najčešće, kako nam je sama rekla, nosi crno od glave do pete, no tada je odabrala neutralne, bež tonove jer je očekivala sunce, no ono se - sakrilo!

– Volim nositi svijetle boje, ali sam ipak većinom u crnom pa me već zafrkavaju zbog toga. Rijetko nosim uzorke, više volim jednobojno. Ako ih nosim, onda su to najviše cvjetni i točkasti. Ne bih nosila životinjski print i ono što je sada trendi, primjerice donji dio trenirke sa štiklama. Ipak, super mi je kombinacija majice s kapuljačom uz neki moćan kaput – rekla je tada Ivana i dodala da se više smatra klasičnim tipom. 
 
Ivana je pokazala kako klasični, svevremenski komadi mogu izvrsno izgledati, kao i u što je dobro uložiti jer je nosivo godinama. Široke je hlače kombinirala uz odličan kaput na vezanje boje breske, a kombinaciju upotpunila cipelama efektnog đona i jednostavnom torbicom. Za svaku pohvalu!
 
Više na linku OVDJE.
 
 
index Instagram400x230 youtube