Lijepa zaručnica iz Ljubuškog dotrčala Babiću u zagrljaj nakon velike pobjede

Alen Babić sinoć je svladao Poljaka Adama Balskog i osvojio WBC-ov srebrni pojas u bridger kategoriji te će sada dobiti priliku izazvati svjetskog prvaka, Kolumbijca Oscara Rivasa.

Njegova velika podrška tijekom jučerašnjeg meča bila je lijepa zaručnica Klara.

Klara je bila presretna zbog njegove pobjede i izgrlila ga je odmah nakon borbe.

“Bravo, ljubavi”, govorila mu je. Nakon što je Klara došla do svog dragog, Alen ju je predstavio svima rekavši: “Ovo je moja zaručnica. Moja ljubav. Ona je najljepša djevojka na svijetu.”

Snimku emotivnog susreta pogledajte OVDJE.

Alen je rekao da su ga uz Klaru, s kojom je u vezi šest godina, bodriti došli još i majka, sestre te obožavatelji iz Hrvatske.

Prošle godine Alen je iznenadio mnoge kada je nakon borbe s Markom Bennettom pred kamerama kleknuo pred svoju djevojku Klaru i zaprosio je. Klara mu se pridružila nakon borbe, a on je rekao da ima poruku za nju. Tada se na ekranu na kojem se inače najavljuju mečevi pojavilo pitanje hoće li se udati za njega, a Alen je kleknuo pred nju. Ona je reagirala vrlo emotivno i rekla mu “da”.

“Ne možete me sad pitati kako se osjećam. Ovo je bilo totalno neočekivano. Uvijek sam zamišljala kako će to izgledati, ali ovo nisam mogla zamisliti. Predivno je, ali ne mogu to opisati”, rekla je Klara netom nakon prosidbe.

Par je zajedno od njene 17. godine, a Alen je prošle godine rekao da s njom planira biti zauvijek.

Poslijednja izmjena danaPonedjeljak, 23 Svi 2022 08:53
 
index Instagram400x230 youtube