Jedna od najljepših Hrvatica proslavit će 37. rođendan u Ljubuškom

Po mišljenju mnogih jedna od najljepših Hrvatica, Tia Mamić, trenutno uživa u Hercegovini gdje će ujedno proslaviti i svoj 37. rođendan. 

To je otkrila najnovijom fotografijom na Instagramu na kojoj je zajedno s prijateljicama pozirala u Prirodnom parku Koćuša u Ljubuškom. "Rođendanska ekipa", napisala je Tia u opisu i dodala hashtag "odbrojavanje". 

Inače, Tia se u listopadu 2017. godine udala se za sina Zdravka Mamića, Marija Mamića. Šuška se kako je ljubav planula na otoku Pagu godinu dana prije raskošnog vjenčanja. Par je zatim Novu godinu dočekao u Dubaiju, potvrdio vezu na društvenim mrežama i to je bilo to. Vjenčanje je održano u zagrebačkom hotelu Westin pred stotinjak uzvanika, a mladenka je blistala u prekrasnoj vjenčanici poznate domaće dizajnerice Matije Vuice.

faa7c08401f0f313330afeb54c01a08d.jpg

Goste je zabavljala poznata pjevačica Rada Manojlović, a Mario je blistao u sivom odijelu. Ljepotica iz braka s košarkašem Chrisom Warrenom ima sina Dominica, dok Mario iz braka s Monikom Kravić ima sinove Jakova i Josipa.

 
index Instagram400x230 youtube